Eladó telek Balatonszepezd 2508 nm
Eladó telek Balatonszepezd 2508 nm
Eladó telek Balatonszepezd 2508 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7857829
Referenciaszám: TK064257-4468950
Frissítve: 1 napja

Balatonszepezd eladó külterületi telek 2508 m² telekterületű: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
10 726 Ft/m²
2508 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 207 Ft
Második évtől
107 352 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PANORÁMÁS TELEK ELADÓ BALATONSZEPEZDEN Balatonszepezd lokációja kiváló, Budapestről könnyen megközelíthető, számos nyüzsgő balatoni üdülőhely fogja közre, Balatonfüredtől mindössze 24 km távolságban, Zánka és Révfülöp között található. A tó adta szabadtéri nyári pihenés és programok mellett, számos történelmi múltú templomnak ad otthont, valamint itt található a Sir David Balaton Castle, amely különleges angol stílusú kastély, ma szállodaként működik. Az eladásra kínált telek kiváló adottságú, örökpanorámás a Balatonra. Besorolását tekintve szőlő terület, déli fekvésének köszönhetően napsütötte, két utcára nyíló 2508 négyzetméteren. Beépíthetőség tekintetében a helyi szabályzat 3%-ot engedélyez, 6 méteres építménymagasággal. További információk kapcsán kérem keressen bizalommal! A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY