Eladó telek Albertirsa 3715 nm
Eladó telek Albertirsa 3715 nm
Eladó telek Albertirsa 3715 nm
Hirdetéskód: 7403343
Referenciaszám: TK045866
Feltöltve: 16 napja

Albertirsa eladó külterületi telek 3715 m² telekterületű: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
3 365 Ft/m²
3715 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 806 Ft
Második évtől
49 885 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán külterületi telek-szántó eladó.Az ingatlan Albertirsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi építési szabályzatrólszóló, többször módosított 20/2019. (IX.30.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: HÉSZ) alapján az Mkövezetbe tartozik, ahol a beépítés az alábbiak szerint történhet:Kertes mezőgazdasági terület54. § (1) A kertes mezőgazdasági terület a szabályozási terven Mk jellel jelölt, a kisüzemi jellegű termelést,saját ellátást biztosító, valamint a szabadidő eltöltését szolgáló terület.(2) Kertes mezőgazdasági terület övezetében elhelyezhető fő rendeltetésű épületa) kertészeti termeléshez kapcsolódó;b) az ehhez kapcsolódó termék feldolgozását, tárolását, árusítását biztosító;c) állatartó;d) lakórendeltetési egységet tartalmazhat.(3) Mk övezetben lakóépület legfeljebb a megengedett beépítettség 50%-án helyezhető el.(4) Mk övezetben lakóépület legalább 14 méter széles telken helyezhető el.(5) Mk övezetben lakóépület szőlő, gyümölcs és kert művelési ág esetén legalább 3000 m2, egyéb művelésiág esetén legalább 6000 m2 nagyságú telken helyezhető el.(6) Mk övezetben lakóépület építése vagy lakóra történő rendeltetésváltás akkor lehetséges, haa) a közegészségügyi hatóság által is elfogadott egészséges ivóvízellátás biztosítható,b) közüzemi villamosenergia-ellátás biztosítható,c) a szennyvízre és a csapadékvízre vonatkozó előírások teljesülnek,d) az építési hely vízelöntéssel, tartós vízállással nem veszélyeztetett.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joóné Breznay Beatrix Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY