Eladó telek Adony, Zártkert 900 nm
Eladó telek Adony, Zártkert 900 nm
Eladó telek Adony, Zártkert 900 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7919145
Referenciaszám: T037284
Frissítve: 16 napja

Adony eladó külterületi telek 900 m² telekterületű: 1,9 millió Ft

1,9 millió Ft
2 111 Ft/m²
900 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Adony-Szőlőhegy csendes forgalomtól távoli részén kínálunk eladásra egy 900 négyzetméteres alapterületű, lejtős telket. A telek jelenleg nincs használatban. A területen található egy telepített lakókocsi. Villany vételezési lehetőség van, jelenleg nincs felszerelve mérőóra. A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: T037284 Irodánk szolgáltatásai : - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Értékbecslés - Kedvezményes ügyvédi költség, - energetikai tanúsítvány készítés, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY