Eladó üdülő és hétvégi ház Somogyacsa 82 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Somogyacsa 82 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Somogyacsa 82 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7678527
Frissítve: 1 éve

Somogyacsa eladó kertes ház 82 m² alapterületű: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
181 707 Ft/m²
82 m²
Alapterület
2048 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Koppányvölgye szívében eladásra kínálom a csodás panorámával rendelkező felújítandó 82 m2-es családi házamat(melléképületekkel) egy 2076 m2-es telken. Az otthont jelenleg is életvitelszerűen lakjuk és gondosan vigyázunk rá. A település nyugodt és biztonságos környezetet nyújt a csendre és pihenésre vágyóknak, távol a világ zajától. Az ingatlan közetlenül a festői Koppányvölgyi túraútvonal mentén helyezkedik el, mindössze 30 percnyi autóútra a Balaton partjától és a megyeszékhely Kaposvártól. Az M7-s autópályáról szintén félórányi vezetéssel, jó minőségű közúton elérhető. A környező ingatlanokat nyugat európai és budapesti családok vásárolták meg akik otthonaik felújításával egy különleges és esztétikus falusi idilli képet adtak ezzel Gerézd pusztának. A közelben a Bonnyai Horgásztavak és a Koppányvölgy Natúrpark nyújt számos szolgáltatást az aktív pihenés kedvelőinek. Részletekért kérem hívjon bizalommal! Given the unspoiled scenery and secluded setting, it is hard to believe that this property is only 35 minutes from the top summer destination Lake Balaton, in Hungary. Yet this private valley is located only half an hour drive from M7 highway. Everything you may need or want, from the town of Kaposvár to the popular lake beaches and lake side restaurants, is within 40± minutes of the ranch. The location itself provides a peaceful and safe environment for the future owner. Surrounding homes are already reconstructed and refurbished giving a serenity home for other Western European owners. Looking around in the neighborhood it is easy to realize the potential in this real estate what it could be after some investment.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
félkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kamra
terasz
melléképület
műhely
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Bettina
+36 20 951 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Bettina
+36 20 951 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY