Eladó üdülő és hétvégi ház Gyékényes 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyékényes 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyékényes 30 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8073945
Referenciaszám: HZ032926-4622915
Frissítve: ma

Gyékényes eladó kertes ház 30 m² alapterületű: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
2 496 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
160 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi ajánlat! Gyékényesen, Európa egyik legtisztább vízű tavának közvetlen vízpartján eladó egy igényesen felújított nyaraló saját vízparttal, stéggel. Az ingatlanban található 1 szoba, fürdő wc-vel, konyha étkezővel és egy alvógaléria. A nyaraló téliesített, fűtése klímával és fűtőpanellel működik, tehát egész éves lakhatásra is alkalmas. A teraszról és a stégről gyönyörű, panorámás kilátás nyílik a tóra, ahol lehetőség van fürdeni, csónakázni, horgászni. Gyékényes település a horvát határ közvetlen közelében fekszik, néhány kilométerre a Dráva folyásától. Közúton északkeleti irányból, Csurgó felől, Porrogszentkirály érintésével érhető el, Nagykanizsa irányából pedig a 6804-es út vezet idáig. Nagykanizsa autóval 30km-re, Csurgó pedig 12,5 km távolságra található. A település legnagyobb nevezetességét a kavicsbányatavak jelentik, köztük a Kotró, ami 2011-ben megkapta az Örökségünk – Somogyország Kincse kitüntető címet is. A kavicsbányák 1920 óta működnek, a bányatavak vize pedig olyan tiszta, hogy a Kotró sokáig a megye ivóvíztartalékának számított. A látótávolság a víz alatt akár a 3–8 métert is elérheti. A mély tavakban (egyes pontokon akár a 30 métert is megközelíti a mélység) búváriskola is működik, de kiváló horgászhely is. A térségben több gyógyvizű fürdő is található. A korábban említett Csurgón kívül két nagyhírű gyógyfürdő is elérhető távolságon belül van: Zalakros 48 km-re, Hévíz 78 km-re. Szeretné megnézni az ingatlant? Hívjon még ma, és mutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY