Eladó üdülő és hétvégi ház Dömös 163 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömös 163 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömös 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7854260
Frissítve: 3 hónapja

Dömös eladó kertes ház 163 m² alapterületű: 99 millió Ft

99 millió Ft
607 362 Ft/m²
163 m²
Alapterület
1833 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dömös panorámás utcájában eladásra kínálok 1833 m2-es dupla telken elhelyezkedő két házat. A téglából épült hétvégi ház besorolású 3 szintes ház 130 m2, állandó lakhatásra is alkalmas. lakóházzá minősítése elkezdődött. A 32 m2-es kis ház könnyűszerkezetes, szigetelt, fűthető, konyha, szoba, fürdőszobából áll. Az ingatlanokhoz egy garázs is tartozik, csak együtt eladó a két telek. A téglából épült nagy ház földszintjén helyezkedik el a tágas konyha-étkező, kazánház és tároló helyiség. Innen csigalépcső vezet végig a 3 szinten. Az emeleti nappali kívülről is megközelíthető a hatalmas panorámás teraszon keresztül. Ezen a szinten teraszról nyílik egy téli kert is. Nappali nagyon impozáns, egyedi fa mozaik padlóval burkolt és egy szép cserépkályha is található itt. Ezen a szinten is van egy fürdőszoba-WC. A légkondicionált tőtérben kapott helyet két hálószoba és fürdőszoba. A beépített fa bútorok, lambéria és fából készült csigalépcső összhangban vannak és jól mutat együtt. Udvar rendezett, kerti locsoláshoz kiállás több helyen is található. Támfallal, kerítéssel körbe zárt, kényelmet az automata kapunyitó biztosítja. Biztonságról riasztó rendszer gondoskodik. A képek magukért beszélnek, jöjjön el megtekinteni, hogy elvarázsolja a táj! Ha beleszeretett a látványba és a házba, vegye meg, hogy öné lehessen a természet vissza nem térő csodás pillanatainak élménye! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik! Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana. Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
télikert
csendes
panoráma
amerikai konyha
kamra
terasz
beépített szekrény
riasztó
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY