Eladó telek Tarcal 1560 nm
Eladó telek Tarcal 1560 nm
Eladó telek Tarcal 1560 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6918591
Referenciaszám: 149822
Feltöltve: 18 napja

Tarcal eladó ipari telek 62462 m² telekterületű: 150 millió Ft

150 millió Ft
2 402 Ft/m²
62462 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 675 Ft
Második évtől
598 615 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 149822-es számú tarcali ipari területét 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetőek: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/149822 Az eladó tarcali ipari terület jellemzői:  - az ipari telephely Tarcal belterületén, ill. külterületén található  - megközelíthetősége jó, Tarcal főútjáról közvetlenül elérhető jelenleg földúton való bejutással  - a telepen belül szilárd-és nem szilárd útburkolat van  - a terület maga több helyrajzi számból álló 62.462m2 nagyságú terület, amely egyben eladó  - két nagy méretű szerelőcsarnok található a területen irodákkal, műhelyekkel, szociális helyiségekkel összesen 1560 m2 hasznos alapterülettel  - a csarnokok jellemzően vasbeton vázszerkeztű építési technológiával épültek 10-12 m belmagassággal, bármilyen ipari tevékenységre alkalmasak  - a csarnok épület felújított részein a nagy méretű műhelyeken elektromos garázskapuk működnek  - a telep saját trafoházzal rendelkezik, nagy teljesítményű földkábeles áramvétellel  - saját fedett 7m x 15m-es autóbeálló található a csarnokok mellett  - víz, áram van, a gáz a szomszédos telekhatárnál le lett kötve ami bármikor visszaköthető  - saját ipari vágánnyal rendelkezik a terület, közvetlenül be tud csatlakozni a vasúthálózatba, amely a terület egyik határoló része, ezzel is kedvező ipari tevékenységre alkalmas piaci pozíziót biztosít az ingatlannak  - Tokajtól 9 km-re, Szerencstől 12 km-re található Amennyiben a 149822-es számú ipari terület, vagy bármely a kínálatunkban található ipari terület felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal! Horváthné Joó Tímea 20/4040-447 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás kedvezményes áron - napelemes rendszerek értékesítése felméréstől kezdve a kulcsrakész rendszer átadásáig Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ipari telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY