Eladó ház Zánka 163 nm
Eladó ház Zánka 163 nm
Eladó ház Zánka 163 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7908150
Referenciaszám: U0045708
Frissítve: 17 napja

Zánka eladó ikerház 4 szobás: 285,25 millió Ft

285,25 millió Ft
1 750 000 Ft/m²
163 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 827 868 Ft
Második évtől
1 129 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zánkán a vízparton mesés ingatlan leköthető! A vízparttól 50 méterre épülő, kiemelten frekventált helyen kínáljuk megvételre ezt az örökpanorámás ingatlant. EXTRÁK: -gondozás mentes pázsit, prémium minőségű anyag választás. --VOLTI elektromos autó töltő állomás(minden ingatlannak egyedileg) -WPC burkolat antracit színben teraszon -24 nm es alumínium antracit egyedileg gyártott elektromos pergola (több funkcióban állítható lamellák és világítás) WELLNESS -Kültéri a teraszra telepített egyedileg gyártott Finn szauna 4-6 személye -Kültéri 4-6 személyes pezsgőfürdő -Dézsafürdő BIZTONSÁGI felszerelés -Riasztó rendszer -Kamera rendszer BELTÉRI egyéb felszerelés -Teljes gépesített konyha -Elektromos redőnyök Az ikerház teljesen külön két bejárattal, két házként kezelhetőnek épül, mivel építtető a belső udvart is teljesen önállóan leválasztja. A házak a legmodernebb anyagokból, minden igényt kielégítően épülnek, akár az Ön ízlése is már tükrözheti majd, mert most még lehetőség van arra, hogy ezt Ön mint vevő befolyásolja. A kétszintes ingatlanok nem csak nyári rezidenciának, hanem téli időszakban is használhatóak lesznek, hiszen építtető négy évszakosra tervezte. Mindkét ingatlan 120 m2-es-re tervezett két szinten helyezkedik el, hatalmas, 86 m2-es terasszal épül, mint említettem már minőségi anyagokból, praktikus, kiváló elrendezéssel. A kültéren szauna, pezsgőfürdő is gondoskodik az Ön és családja kényelméről, és nem utolsó sorban a panoráma amit kap, az teljesen egyedi. A ház falazata 30-as külső és 10-es belsővel tervezett, vasbeton födémmel, szigeteléssel 15 cm, cserépfedéssel. Fűtése és hűtése hőszivattyús megoldással tervezett. A konyha teljes gépesítettre tervezett és kiépített kamerarendszer és riasztó vigyázza majd az Ön ingatlanát. Gépkocsijának fedett autóbeálló áll a rendelkezésre. Kérem, gondolja meg, ha full panorámát, közvetlen vízpartot keres, mert ez egy kivételes lehetőség Önnek és családjának.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
25 m²
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gábor Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY