Eladó ház Veszprém 103 nm
Eladó ház Veszprém 103 nm
Eladó ház Veszprém 103 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7973367
Referenciaszám: HZ087389
Frissítve: 16 napja

Veszprém eladó ikerház 4 szobás: 87,7 millió Ft

87,7 millió Ft
851 456 Ft/m²
103 m²
Alapterület
225 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 254 528 Ft
Második évtől
347 356 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kihagyhatatlan fogás!Veszprém külvárosi részén csendes környezetben modern újépítésű ikerház!Olyan ingatlan szeretnél ami modern, elegáns, letisztult és még kertje is van? Ezt neked építik.A 103 négyzetméteres ingatlan nappali +3 szobás, 215 négyzetméteres telken. A te kényelmedet szolgálja a nagy amerikai konyha-nappali, 3 tágas hálószoba, 2 fürdőszoba és mosdó továbbá, egy gépész helyiség is helyt kapott.A házból kilépve a teraszról és a kertből élvezeted a nap sugarait és a friss levegőt.A szerkezete 30 centiméteres tégla építésű, 10 centiméteres grafitos szigetelést kapott, továbbá a két lakás közötti fal kétszer 20 centiméteres tégla építés, ez kőzetgyapot szigetelést kapott.Hőszivattyús fűtés rendszerrel kialakítva, padlófűtéssel, kedvező és energia takarékos módszerrel lett megoldva, és a hőszigetelt 3 rétegű nyílászárók egész évben a te komfortodat segítik.Az ingatlan átadásakor az ár tartalmazza:-Vizes helyiségekben prémium minőségű Alföldi fehér mosdókagylót, akril fürdőkádat, tartályos függesztett WC-t, valamint Grohe típusú csaptelepeket, zuhanycsövet, zuhanyrózsát és falitartót. Mosógép kiállás és lefolyó is ki van alakítva.-Konyhabútort és modern konyhagépeket, ezek: indukciós főzőlap, sütő, elszívó, és mosogatógép.-A hideg és meleg burkolatokat, a fürdőszobában a csempézést, a konyhai csempézést a pult fölött elegáns kivitelezésben. Továbbá a teraszok burkolását.Ajánlom befektetőknek, gyermekes családoknak, fiatal pároknak, az idősebb korosztály számára is.Bármilyen kérdésed van, nyugodtan keress!Érted dolgozunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Babai Noémi Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Babai Noémi Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY