Eladó ház Vácrátót 99 nm
Eladó ház Vácrátót 99 nm
Eladó ház Vácrátót 99 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8087776
Referenciaszám: 360041004-1998
Feltöltve: 13 napja

Vácrátót eladó ikerház 1+3 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
706 061 Ft/m²
99 m²
Alapterület
378 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK TÁRÓLÓKNÁL ÉRINTKEZŐ IKERHÁZ!! Vácrátóton a Szent István lakóparkban épülő, FÖLDSZINTES 1+3 szobás, 378 nm saját telekkel rendelkező ikerházat kínálunk eladásra! CSOK+ Várható átadás: 2024.szeptembere Az ikerház alapterülete bruttó: 90 nm, 1+3 szobás, kert és teraszkapcsolatos 31 nm amerikai konyhás nappalival, három világos hálószobával, egy kádas fürdőszobával, külön WC. - vel előszobával, kamra, közlekedővel és egy 12,0 nm terasszal rendelkezik. - Magas műszaki tartalom épül 30-as téglából - 15 dryvit szigeteléssel. - HŐSZIVATTYÚS fűtés padlófűtéssel. - H TARIFA - Műanyag gondozásmentes 3 rétegű nyílászárók - Betonfödém - Biztonsági bejárati ajtó - Gépkocsibeálló - Ház stílusával megegyező, igényes utcafronti kerítés - Kaputelefon - Padlásfeljáró A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, belső ajtókkal együtt. Közlekedés: M2 autópályán közlekedve könnyedén elérhető, Közúton Vác és Gödöllő felől is a 2104-es úton érhető el, Északkeletről 2105-ös úton közelíthető meg. A vasútállomás Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal és az Aszód–Galgamácsa–Vácrátót-vasútvonal érinti, melyeknek egy közös megállási pontjuk van itt. Vácrátótról: Vácrátót az Alföld északi részén található Veresegyházi-medencében fekszik. Vácrátót határának északi része a Gödöllői-dombsághoz, déli része pedig a Pesti-síkság hordalékkúpjához tartozik. Csodás hely, itt található a Vácrátóti Arborétum is. Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitel ügyintézőnk INGYENESEN segít Önnek megtalálni a piacon fellelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót. Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY