Eladó ház Vácrátót 80 nm
Eladó ház Vácrátót 80 nm
Eladó ház Vácrátót 80 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7752980
Referenciaszám: 12675_bhv
Frissítve: 20 napja

Vácrátót eladó ikerház 4 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
850 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
440 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 353 Ft
Második évtől
269 329 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ikerház Vácrátóton! A gyönyörű, több nevezetességnek is otthont adó község lakóparkjában lelhetünk rá erre a különleges lehetőségre, mely egy 440 m2-es telken helyezkedik el. Maga a 80 nm-es ház 12 cm-es dryvit szigeteléssel, betonfödémmel került megépítésre, és tartozik hozzá egy 21 nm-es terasz is. Három világos szoba és egy amerikai konyhás nappali van benne, kádas fürdőszobával, WC-vel egyetemben. Rejtett redőnyökkel, fűtést biztosító hőszivattyúval, padlófűtéssel rendelkezik, a napkollektor elhelyezése jelenleg is zajlik. Kimondottan ajánlom nagycsaládosoknak, vagy akár több generációnak is! A környéken mindent megtalál, ami a mindennapi élethez szükséges, maga a település is könnyen megközelíthető vasúttal és buszjáratokkal is. CSOK, illetékkedvezmény igénybe vehető! A tulajdonos által további ikerházak építése folyamatban van 2023-as átadással. Kár lenne kihagyni! Vegye birtokba most! Irányár: 68 M Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Generál kivitelezés - Értékbecslés Köszönjük, ha minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 274 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 274 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY