Eladó ház Szigetszentmárton 81 nm
Eladó ház Szigetszentmárton 81 nm
Eladó ház Szigetszentmárton 81 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7862196
Referenciaszám: HZ039999
Frissítve: 17 napja

Szigetszentmárton eladó ikerház 4 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
727 160 Ft/m²
81 m²
Alapterület
403 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 943 Ft
Második évtől
233 287 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmártonban egyszintes ikerház alacsony rezsivel, csendes Duna parthoz közeli utcában eladó.ÚJ, MODERN, KORSZERŰ, ALACSONY REZSI, -  kontra -  HITELNettó 81 nm2-es Nappali – Amerikai konyha, három hálószobás ingatlant elsők között vásárolhat meg családjának. Mai igényekre oda figyelve, energetikai besorolása nagyon kedvező. Azoknak ajánljuk, akik kevés rezsivel szeretnék a mindennapokat maguk mögött tudni. Hőszivattyú modern gazdaságos és kényelmet visz önnek az életébe.Nagy ablakok jellemzik az ingatlant, mely biztosítja a napfényes tereket.Tökéletes tervezésnek köszönhetően kényelmesen kitudja használni otthonát nincsenek kihasználatlan terek. • Minőségi burkolatok• 30-as Porotherm N+F falazat• Grafitos 10 cm-es szigetelés• Választható hideg/meleg burkolat• Födém szigetelés 25 cm vastagságban üveggyapotból• Leier Toscana cserép• Padlófűtés hőszivattyús rendszerrel elektromos fűtésselSzigetelése kiemelten tartja az otthona melegét. Burkolatok kiválasztásánál látványtervvel biztosítjuk, hogy azt kapja, amit megálmodott.Most új korszerű házba költözhet és maga mögött tudhatja a magas havi rezsi számlákat. Hitelből finanszírozná vásárlását? Nálunk nincs lehetetlen! Forduljon hozzánk, Irodánk számos bank és pénzintézet kínálatával várja ügyfeleit, akár kedvezőbb feltételekkel, mint az magánszemélyeknek elérhető.Kérje kalkulációnkat és tegyen minket próbára! Mi megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb konstrukciót.Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban várom hívását, nézzük meg együtt leendő új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Brumus Krisztina Gréta Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Brumus Krisztina Gréta Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY