Eladó ház Szentendre 165 nm
Eladó ház Szentendre 165 nm
Eladó ház Szentendre 165 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7856813
Referenciaszám: 360051052-34
Frissítve: 6 napja

Szentendre eladó ikerház 4+1 fél szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
847 879 Ft/m²
165 m²
Alapterület
320 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
V8 USZODA FELETT, 2 LAKÁSOS IKERHÁZ, KERT, KANDALLÓ - GARÁZS – 2 GENERÁCIÓS Eladó Szentendrén a V8 uszoda felett, családi házas utcában, belső kertes, garázsos, 4 + fél szobás, 165 m2-es 2 lakásos ikerház, 320 m2-es telekkel. KIZÁRÓLAG A CSALÁDI INGATLAN kínálatában lévő szentendrei ház főbb jellemzői: Az ingatlan tégla falazatú, jó állapotú, összközműves ikerház, melyben 2 lakás található. 1 lakás: 133 m2-es, 3 szobás, konyha + étkezős, 2 fürdőszobás (egyik zuhanyzós, másik kádas), teraszos, kandallós, 2 állásos garázsos, 2 szintes világos, benapozott lakás. Ebből a lakásból egy kényelmes, pihenésre ideális teraszon keresztül érjük el a buja zöld belső kertet. A terasz felett elektromos naproló véd minket. Az alsó szinten előszoba, modern, gépesített konyha, hatalmas, kandallós nappali, zuhanyzós fürdőszoba és egy kertre panorámás terasz szolgálja az ott lakók kényelmét. A felső szinten 2 tágas, világos, klímával felszerelt szoba (15 és 20 m2), egy nagy, kádas fürdőszoba, külön wc és a közlekedőn egy hatalmas beépített szekrény található. Az ablakokon redőny és szúnyogháló fokozza a komfort érzetet. Az ingatlan biztonságát egy külső kamerarendszerrel ellátott, okos riasztóberendezés garantálja. A ház fűtéséről kombi cirkó gázkazán és egy nagy teljesítményű kandalló gondoskodik. 2 lakás: 32 nm-es, 1 + fél szobás, konyha + étkezős, fürdőszobás lakás. Mindkét szoba és a fürdőszoba is rendelkezik a kertre néző ablakokkal. Ez a lakás külön bejárattal is megközelíthető. Ideális lehet kiadásra, vagy nagyobb gyermeknek, szülőknek külön lakásként. Az ingatlan csodás zöld környezetben, a főúthoz, iskolához, óvodához, bölcsődéhez, uszodához, bevásárlási lehetőségekhez sétatávolságra található. Előnyei a 2 külön lakás, belső, zöld kert, 2 állásos garázs és a kiváló lokáció. Ideális választás természetbarát családok számára, ahol fontos döntési szempont a jó közlekedéssel rendelkező kényelmes otthon. Akár 2 generációnak is! AZ ELADÓ SZENTENDREI HÁZ jellemzői: ● kétszintes, összközműves ● 2 külön lakás: 133 m2 és 32 m2. összesen 4 + fél szoba ● kombi cirkó gázkazán és melegvíztároló ● kertkapcsolatos terasz ● fa nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ● 2 állásos garázs ● nagy teljesítményű kandalló ● 2 db klíma ● modern, gépesített konyha ● 3 db fürdőszoba és wc ● parkosított kert ● automata kertkapu és garázsajtó ● külső kamerás riasztórendszer AZ ELADÓ SZENTENDREI IKERHÁZ környezete: Szentendre kiváló lokációjú utcájában, biztonságos és családias területen fekszik. ● Központi elhelyezkedés ● Gyönyörű zöld környezet ● Üzletek, iskolák és óvodák, uszoda a közelben Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált ikerház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY