Eladó ház Szeged, Alsóváros 133 nm
Eladó ház Szeged, Alsóváros 133 nm
Eladó ház Szeged, Alsóváros 133 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7675878
Referenciaszám: 639363
Feltöltve: 17 napja

Szeged eladó ikerház 4 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
1 014 286 Ft/m²
133 m²
Alapterület
320 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden az Alföldi utcában eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 133 négyzetméteres, nappali plusz három szobás, teraszos (11,28 m2), tégla építésű ikerház, melyhez egy 320 négyzetméteres telek is jár hozzá, valamint külön kötelezően vásárolható egy 14 nm-es garázs is. Az ingatlan feltűntetett ára Kulcsrakész ár, várható befejezése 2024 első negyedéve. Fontos tény az is hogy az építtető közel harminc éve múltra tekint vissza, számtalan referenciával. Az ikerház rendkívül letisztult formatervvel fog elkészülni, illetve nagyon élhető kialakítással rendelkezik. A ház az emeleten három nagyon élhető méretű hálószobával, fürdővel, és külön Wc-vel, a földszinti részen egy óriási nappali étkezővel, belőle nyíló konyhával kamrával, valamint egy külön Wc-vel, közlekedővel, és lépcsőházzal, háztartási helyiséggel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan a terasz könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK - DNY). Az ingatlan fűtésről napelemes hőszivattyús rendszer fog gondoskodnak, Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy a házhoz tartozik egy garázs különálló épületben. Ezentúl a biztosított a ház mellett egy-egy parkoló. A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz és villamosmegálló 1 percnyire az ingatlantól. A ház együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes. Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
D
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kókai Ferenc Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kókai Ferenc Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY