Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 95 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 95 nm
Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred 95 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7937621
Referenciaszám: FV-0016-2
Frissítve: 2 hónapja

Százhalombatta eladó ikerház 3 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
757 895 Ft/m²
95 m²
Alapterület
382 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magas minőségű Energiatakarékos ikerházak nagy telekkel eladóak Százhalombatta Dunafüredi részén. CSOK Plusz is igénybe vehető a vásárláshoz!!! Már csak az első lakás elérhető, csapjon le rá amíg még lehet!!! A külön bejáratú Ikerházak lakásonként bruttó 95m2-esek és saját nagyméretű telekrésszel rendelkeznek. A telken oldalhatárosan kerülnek felépítésre, egymás mögött, középen hang-gátló falazattal. Az elosztása nagyon kedvező, a pontos helyiséglistát megtalálja a képek között. A teljes tervdokumentáció a rendelkezésre áll megtekintés alkalmával, de hozok Önnek pár főbb paramétert: -Társasház (külön helyrajzi számmal) -Első ház 72M -Hátsó ház 74,99M - ELADVA! -Wienerberger Porotherm okostégla 30cm -15cm Hőszigetelés -10cm Lábazati hőszigetelés -30cm fújt cellulóz tető hőszigetelés -Antracit fekete Terrán tetőcserép -Kömmerling Prémium 76AD, műanyag nyílászárók, 5 légkamrás, 3 rétegű üveggel -Rejtett redőnytokos redőny előkészítés -Kömmerling Prémium bejárati ajtó -5kw Panasonic hőszivattyú vagy Elektromos kazán (választás alapján) -Padlófűtés az egész épületben prémium Német FIGA idomokkal. -100 Literes melegvíz tároló tartály -Fázis 3*25A Lakásonként -Külön mérőórák -Bruttó 95m2, Nettó 72m2 (hátsó 74m2) + 25m2 Terasz -Telek teljes mérete 682m2, lakásonként elosztva. -Murvázott kocsibeálló -Választható beltéri burkolatok 4.000,- Ft/m2 ár-ig. -Választható beltéri ajtók 50.000,- Ft/db ár-ig. + kilincsek. -Kiváló elhelyezkedés A magas minőségnek és magas felszereltségnek köszönhetően rendkívül alacsony lesz a rezsije az ingatlanoknak. Az építkezés 2023 Novemberében kezdődött és az átadás 2024 Májusára várható. Csapjon le rá még most és kísérje végig a teljes építkezést, szabja igényeire a belteret. A vásárlás teljes folyamatában segítünk, bankfüggetlen hitelszakértőnk pedig a legjobb feltételeket biztosítja Önnek. Kérésre felár ellenében egyébb extrákat is kérhet, mint pl. napelem rendszer, riasztó-kamera rendszer, elektromos kapu. Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
mosókonyha
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY