Eladó ház Sóskút 145 nm
Eladó ház Sóskút 145 nm
Eladó ház Sóskút 145 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7814425
Referenciaszám: HZ079871
Frissítve: 17 napja

Sóskút eladó ikerház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
964 495 Ft/m²
145 m²
Alapterület
483 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Budapest központjától 30 kilométerre, Sóskúton, egy 145 nm-es 2017-ben épűlt Ikerház.A ház Sóskút egy csendes, új építésü, családi házas környezetben található.Az ingatlanba lépve egy minden részletében megtervezett, hangulatos és izléses kertbe lépünk, melyben  kiépítésre került egy sütögetésre alkalmas sarok is, valamint egy felszini uszoda és fedett terasz is helyett kapott. A ház külső falazata 10 cm szigeteléssel lett ellátva, mely nagy mértékben hozzájárúl a ház alacsony rezsijéhez.Az ingatlan  belső része lakberendező segítségével, a tulajdonos  jó izlésével öttvözve,  hangulatos és praktikusan elrendezett terekkel került kialakításra. A minőségi burkolatok, mint pl. a fürdőszoba 3d-s olasz fali csempe burkolatai tükrözik az egész ingatlanra jellemző igényességetA ház földszintjén kapott helyet egy kellemes méretü amerikai konyhás nappali, két szoba és fürdőszoba, háztartási helység, valamint az innét is megközelíthető garázs is.A felső szintre egy fa burkolatú lépcsön keresztül  jutunk,  ahol két kellemesen nagy méretű szoba fogad minket és egy zuhanyzós fürdőszoba.Az ingatlan minden részletét és berendezését a gondosan megtervezett és átgondolt terek jellemzik, a gondosan kiválasztott burkolatoktól a design lakberendezési elemekig .Ha csendre vágyik és egy olyan ingatlanra melyben igazán otthon érezheti magát,  akkor ez az ingatlan önre vár.Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megkeresését a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY