Eladó ház Sopron, Tómalom 90 nm
Eladó ház Sopron, Tómalom 90 nm
Eladó ház Sopron, Tómalom 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7806232
Referenciaszám: M248991
Frissítve: 3 napja

Sopron eladó ikerház 1+3 fél szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 125 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
530 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház Tómalmon Eladásra kínálok Tómalmon egy panorámás, 120 négyzetméteres 1 + 3 félszobás újszerű állapotú családi házat, 2 autó számára kialakított saját parkolóhellyel. A ház 2016-ban épült minőségi anyagokból, terméskő, márvány, fa és tégla vegyesen került felhasználásra. Az ablakok az egész házban kőpárkánnyal, redőnnyel, illetve beépített szúnyoghálóval vannak ellátva. Gázkazán biztosítja a földszinti padlófűtést és az emeleti radiátoros fűtést egyaránt. A ház vízellátását a vízvezeték mellett egy ivóvíz minőségű, bő vizű kút biztosítja, a jelenlegi tulajdonosok csak ezt használják, így a ház rezsije minimális. A ház mögötti melléképületben infraszauna biztosítja a luxus életérzést, amely a földszinti fürdőszobából kényelmesen megközelíthető egy kis méretű teraszon keresztül. A nappaliból nyílik egy nagyobb méretű terasz is, amelyen két kültéri ülőgarnitúra kényelmesen elfér, a terasz fa burkolatú, a hozzá kapcsolódó kerti ösvény terméskőből került kiépítésre. A képeken látható bútorzat igény szerint a vételár részét képezi. Tökéletes választás azok számára, akik csupán egy bőrönddel szeretnének luxus környezetbe költözni, de mégsem palotára vágynak. A tómalmi strand 5 perc, Sopron belvárosa 10 perc alatt elérhető autóval. Az OTP Bank szakmai hátterével ingyenes hitel előszűrést, gyorsított ügyintézést garantálunk, akár banki nyitvatartáson túl. Ingatlan finanszírozáshoz kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk, CSOK és egyéb otthonteremtési támogatásokkal együtt. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, természetesen díjmentesen. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
terasz
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potyondiné Molnár Diána Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potyondiné Molnár Diána Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY