Eladó ház Solymár 164 nm
Eladó ház Solymár 164 nm
Eladó ház Solymár 164 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8082792
Referenciaszám: U0045431
Feltöltve: 18 napja

Solymár eladó ikerház 4 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 152 439 Ft/m²
164 m²
Alapterület
360 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Solymár Hutweide kedvelt részének, újonnan aszfaltozott utcájából nyíló zsákutca végén,új építésű,exkluzív,nagyon intim,mintegy 180nm-es 360nm saját kerttel rendelkező, teljesen elszeparált, önálló helyrajzi számmal bíró ikerházfél. Kertkapcsolatos, páratlan adottságokkal bíró,exkluzív megjelenésű, rendkívül magas műszaki tartalommal, újépítésű ikerház. Az épület alatt nagyméretű garázs tárolóval, a földszinten nappali közvetlen terasz és kertkapcsolattal,konyha-étkező, közlekedő, hálószoba saját fürdőszobával valamint mellékhelyiség beosztású. Az emeleten két nagyon kényelmes méretű háló szoba, tágas fürdőszoba és gardrób található. A fűtést és hűtést a legkorszerűbb hőszivattyús padló és mennyezet rendszer biztosítja, a nyílászárókon elektromos, alumínium redőnyök szúnyoghálóval kiegészítve. Az ikerház kimondottan napos és világos, panorámás a nap teljesen körbesüti. Az öntözőrendszerrel ellátott kert alapvetően sík, új pázsittal és örökzöldekkel lesz tarkítva. Buszmegálló és bevásárlási lehetőség, óvoda és egyáltalán maga a Templom-tér mintegy 10-perces gyalogos sétára található. Az épület rendkívül korszerű műszaki színvonalon és tartalommal épül,az alábbi felsorolás szerint: -30-s Porotherm falazat -homlokzatokon 20 cm Mapei dryvit hőszigetelő rendszer - a tetőtérben 30cm fújt szigetelés -nappaliban rejtett díszvilágítás -Daikin altherma hőszivattyú mennyezet-hűtés fűtéssel (NEM! hűtő-fűtő klíma) -Zhender hőviszonyerő szellőztető rendszer minden helyiségbe a födémekbe integrálva -NGBS Smart Home okos otthon rendszer -Kömmerling 3 rétegű nyílászárók, emelő tolóajtó -motoros távirányítós redőnyök -olasz mészkő párkányok -üveg francia erkély -Kaindl laminált parketta -CPL beltéri ajtók -FAP Milano burkolatok, féltérkád, hansgrohe - Laufen szaniterek -Leier modern kerítés -Riasztórendszer kiépítése -napelem rendszer előkészítés -Videós kaputelefon, távműködtetésű kapunyitó -Viacolor, öntöző rendszer, füvesítés, motoros kapu -Elektromos autó töltés előkészítése Ha kimondottan hangulatos, csendes, az erdőhöz rendkívül közel elhelyezkedő, exkluzív, klasszikus kertvárosias utcában szeretne , egy rendkívüli adottságokkal bíró,világos és nagyon színvonalas megjelenésű és műszaki tartalmú,újépítésű ikerházat, akkor bizton állíthatom, hogy megtalálta amit keresett.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY