Eladó ház Nyíregyháza 112 nm
Eladó ház Nyíregyháza 112 nm
Eladó ház Nyíregyháza 112 nm
Hirdetéskód: 7279833
Referenciaszám: HZ041458
Feltöltve: 16 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
621 554 Ft/m²
112 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza, PRAKTIKER KÖZELÉBEN,  KORSZERŰ TECHNOLÓGIÁVAL ÉPÜLT, MINIMÁLIS ENERGIAIGÉNYŰ 112 nm-es , nappali-konyha-étkező + 3 szoba + 19 nm-es garázzsal kiváló elrendezésű ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ eladó. ZÖLD HITEL IGÉNYBE VEHETŐ AZ INGATLANRA.Az ingatlan jellemzői:- csendes környezet, összközműves, aszfaltozott utca,- 500 nm-es telek,- Porfix 50-es tégla falazat, cseréptető , 3 rétegű műanyag nyílászárók, megújuló energiaforrásként levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszer, padlófűtés hőleadóval kerül kialakításra- a hőszivattyú H-tarifás mérőóráról üzemel, amely fűtésszezonban kedvezményes tarifát jelent- a Porfix tégla kiváló hőszigetelő és párakezelő tulajdonsággal rendelkezik- NAPELEM előkészítést tartalmaz a vételár- igényes kivitelezés, minőségi alapanyagok, megbízható, komoly referenciákkal rendelkező kivitelező- 93 nm-es  lakótér,  praktikus kialakítás, mai igényeknek megfelelő, minőségi élettér- az otthon elrendezése:  tágas  teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező egy légtérben,  kamra,, 3  hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, WC, előszoba, közlekedő, automata kapuval felszerelt garázs- a burkolatok, beltéri ajtók, választhatók- az ár tartalmazza az ingatlan előtti térkövezést és a kerítést- az ingatlan részletes tervdokumentációja a Szegfű utcai irodában megtekinthető- az ingatlan várható átadása 2022 IV. negyedév- Családi Otthonteremtési kedvezmény és ZÖLD HITEL igénybe vehetőAjánlom olyan családok részére ezt az otthont, akik minőségi, modern, jól megtervezett és kivitelezett ingatlant keresnek.További információkkal kapcsolatban keressen bizalommal! Vevőink részére díjmentes hitel és CSOK tanácsadást biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass István Duna House - Nyíregyháza, Szegfű utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 414 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass István Duna House - Nyíregyháza, Szegfű utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 414 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY