Eladó ház Nagytarcsa 103 nm
Eladó ház Nagytarcsa 103 nm
Eladó ház Nagytarcsa 103 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7958150
Referenciaszám: IHL-G-739
Frissítve: 17 napja

Nagytarcsa eladó ikerház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
921 359 Ft/m²
103 m²
Alapterület
490 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: IHL-G-739 NAGYTARCSA, ÓFALU FEJLŐDŐ RÉSZÉN AZ ÖREGHEGYEN, CSENDES UTCÁBAN, ÚJ KERTVÁROSI LAKÓKÖRNYEZETBEN ÉPÜL EGY KORSZERŰ EGYSZINTES 103 NM-es TÁGAS NAPPALI + 3 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, TERASZOS IKER HÁZ MINDKÉT FELE EGY 980 NM-ES TELKEN 2024. I-II N ÉVI ÁTADÁSSAL! A MODERN KIVITELEZÉSŰ ÉS GAZDASÁGOSAN FENNTARTHATÓ HÁZAT EGY NAGY MÚLTÚ BERUHÁZÓ ÉPÍTI, AKI A TÉRSÉGBEN TÖBB REFERENCIA HÁZZAL RENDELKEZIK! Közel A ENERGETIKAI BESOROLÁS! Az igényes kivitelezésű, magas műszaki felszereltségű házban a burkolatok, szaniterek, belsőnyílászárók még a vevő igénye szerint választhatók! Az ingatlant praktikus beosztás, tágas 39,4 nm-es amerikai konyhás nappali + 3 db külön bejáratú 10-13-13 nm-es szobák, 2 db fürdőszoba, közlekedő és egy 13,5 nm-es terasz jellemzi + autóbeálló. Átadás: 2024. I-II. negyedév Műszaki tartalomból: -külső falak 30-as PTH tégla -15 cm-es dryvit fokozott hőszigetelés -fűtésről és a meleg vízellátásról 11,5 kw-os hőszivattyús kazán gondoskodik, fal-hűtés-fűtéssel és padlófűtéses rendszerrel kialakítva, 2 db 200 literes indirekt tárolóval -antracit színű, 3 rétegű homlokzati nyílászárók, redőnytok kialakítás -burkolatok 4.000.-ft/ nm, beltéri ajtók és szaniterek egyedi ízlésének megfelelően választhatók -tető cserepezése antracit szürke -homlokzati és kerítés szín fehér-szürke Az ingatlan ügyvédi megosztásos szerződéssel kizárólagos használati joggal szerződhető! Nagytarcsa folyamatosan fejlődő település, új óvodával, jó hírű iskolával, bevásárló központokkal a közelben, M0-ás autópálya közvetlen közelségével, fejlődő infrastruktúrával. Bp. XVI - XVII. Kerületével közvetlenül határos 700 éves község, a pesti-síkság és a gödöllői-dombság találkozásánál, a Szilas patak völgyében található. Tömegközlekedéssel 25 perc az Őrs Vezér tere, a lakópark szélétől 10 perc alatt elérünk a cinkotai HÉV megállóhoz onnan egyenesen az Őrs Vezér Metró megállóhoz jutunk. Illetve a Gödöllő- i hév is onnét indul. M0-ás körgyűrű 2 km-re, innen könnyedén megközelíthetőek az M3-as, M31-es, illetve az M1, M5, M7 autópályák is. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján! IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL! TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON: https://ingatlanhazlakas.hu HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HELYSZÍN MUTATÁSÁÉRT HÍVJON, AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A
duplakomfortos
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzik Gábor Ingatlan-Ház-Lakás Az iroda összes hirdetése
+36 30 241 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzik Gábor Ingatlan-Ház-Lakás Az iroda összes hirdetése
+36 30 241 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY