Eladó ház Kerepes 115 nm
Eladó ház Kerepes 115 nm
Eladó ház Kerepes 115 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7872957
Referenciaszám: H339095
Frissítve: 14 napja

Kerepes eladó ikerház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
826 087 Ft/m²
115 m²
Alapterület
256 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű kétszintes, 115 nm-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás minden igényt kielégítő ikerház eladó Kerepesen azonnali költözéssel! Az elektromos Boch kazán és a napelemek garantálják a gazdaságos fűtést és áramellátást, a légkondicionálóval biztosítjuk a kellemes hőmérsékletet az otthonodban. Külső nyílászárók korszerű 5 légkamrás 3 rétegű üveggel szerelt műanyag themo kivitelűek. A tető héjazata betoncserép, a homlokzatok 15 cm polisztirol dryvit, a padló 8 cm lépésálló, a vízszintes födém 25cm szigeteléssel lett ellátva. Extrák: - központi porszívó, - elektromos redőnyök, - kiépített riasztó és kamerarendszer, - prémium biztonsági ajtó. - NAPELEM 5 kwh A parkolóhely az udvarban található, így nem kell aggódnod az autód biztonsága miatt. Az épülethez kizárólagos használatú saját kert tartozik kerítéssel elválasztva, saját gépkocsi- és személy bejárókkal. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a városközpont. Ha kérdésed van az ingatlanunkkal kapcsolatban, bátran keress minket, és szívesen segítünk! Az első lakásvásárlók számára különösen ajánljuk ezt az ingatlant, mivel minden igényt kielégít, és biztosítja a kellemes életvitelt. Várjuk hívásodat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
saját parkoló
garázs
kert
csendes
terasz
bútorozatlan
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY