Eladó ház Győrzámoly 90 nm
Eladó ház Győrzámoly 90 nm
Eladó ház Győrzámoly 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7917939
Referenciaszám: 616039
Frissítve: 13 napja

Győrzámoly eladó ikerház 4 szobás: 72,99 millió Ft

72,99 millió Ft
811 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 836 Ft
Második évtől
289 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrzámoly új lakóparkjának csendes utcájában eladó, ez a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, minden igényt kielégítő, modern stílusú családi ház. Az ikerház 2019-ben épült, egy 816 nm-es telken telekmegosztással. Mindkét ház utcafrontról, önálló bejárattal rendlkezik, így önálló családi házként funkcionál, önálló szerkezetű, nincs közös fal, a saját udvarrész körbekerített. 30-as Leier falazóelemekből készült, 15cm-es hőszigetelést kapott, Terran tetőcseréppel fedett. A három rétegű, hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyghálóval felszereltek. Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna. Elosztása miatt rendkívül jól élhető, az ingatlant világos, tágas terek jellemzik. A nappali-konyha-étkezős, 3 szobás ház hasznos lakóterülete: 90nm. Elosztása szerint: Nappali-konyha-étkező, 3 szoba, kádas fürdőszoba wc-vel, vendég wc-zuhanyzóval, előszoba, folyosó, terasz. A fűtésről egyedi Sanier Duval kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Az IKEA-s konyhabútor szintán IKEA-s gépekkel felszerelt, a mosó-száírtógép is itt kapott helyet. Az igényes, magas színvonalú burkolatok, szaniterek, belsőajtók kellemes összhatást biztosítanak a háznak. A nappaliban hűtő-fűtő inverteres klíma szolgáltatja a mindig kellemes hőmérsékletet. A ház előtt kettő fedett gépkocsibeálló áll rendelkezésre. Az udvar parkosított, a kertben díszfák, bokrok, kerti fűszernövények találhatóak, ahol egy gyönyörű olajfa is ékeskedik. A hátsó, elszeparált részen kellemes terasz biztosítja a pihenést, mely családi ebédek, vacsorák, baráti összejövetelek méltó színhelye. Az infrastuktúra is nagyon kedvező: Győrzámoly a Szigetköz egyik legfejlettebb települése, sokunk kedvence. Pár perces autóúttal gyorsan elérhető a belváros, az Egyetem,az uszoda, bevásárló központok és az autópálya felhajtó. A faluban iskola, óvoda, bölcsőde is rendelkezésre áll, jó a buszközlekedés is, a közelben gyalogtávolságra van a megálló. A Duna-part közelsége remek hely kutyasétáltatásra, családiesti sétákra, kerékpározásra. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, vagyszemélyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén. LEGYEN EZ A HÁZ CSALÁDJA MEGHITT OTTHONA! Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű ügyintézéstvállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel- és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket. A hirdetésben szereplő információk a tulajdonos által közöltadatok alapján került meghatározásra.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
B
amerikai konyha
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY