Eladó ház Győr, Szabadhegy 87 nm
Eladó ház Győr, Szabadhegy 87 nm
Eladó ház Győr, Szabadhegy 87 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7995397
Referenciaszám: 196400571
Frissítve: 5 napja

Győr eladó ikerház 3+1 fél szobás: 76,9 millió Ft

76,9 millió Ft
883 908 Ft/m²
87 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 223 183 Ft
Második évtől
304 580 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha kertes otthont keres, ez a ház Önre vár! Győr-Szabadhegy családi házas övezetében kétszintes, felújított 86,84 nm-es ikerház dupla garázzsal 300 nm-es telken eladó. A földszint a családi élettér színhelye, ahol előtér, tágas nappali, konyha, külön WC, gardróbszoba található. Az új konyhabútorral és minőségi gépekkel felszerelt konyhából egy terasz nyílik, ahonnan az udvar is megközelíthető. Az emeleten 2 tágas szoba, sarokkáddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, közlekedő található. A nagyobb szobából nyílik az erkély. Igény esetén lehetőség van még egy szoba kialakítására is. A tágas nappali akár amerikai konyhás nappalivá alakítható, így a konyha helyén egy újabb szoba kivitelezhető. Az 1980-as években épült ház az elmúlt években teljes körű felújításon esett át, amely során a villanyvezetékeket bővítették, gázkazánt cserélték, új burkolatok kerültek a helyiségekbe, új konyhabútor került beépítésre. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A ház fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok. A nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. A nyílászárók redőnnyel felszereltek. Az ingatlan homlokzata hőszigeteléssel ellátott. A ház folyamatosan karbantartott. A tető héjazatának felújítására most került sor. Az ingatlan riasztóval felszerelt. A ház energetikai besorolása D.  A részben térkövezett, díszfákkal beültetett udvaron található a dupla garázs, valamint a garázsban tároló is kialakításra került. A gondozott, füvesített, elkerített kertben pergola és kerti grill található, ahol pihenhet, kikapcsolódhat családjával. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálhatók boltok, orvosi rendelők, iskola, óvoda, posta. Ha Győr-Szabadhegyen kertkapcsolatos otthont keres, ez az ingatlan Önre vár! Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal. Hétköznap és hétvégén is várom hívását! Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY