Eladó ház Gyál 124 nm
Eladó ház Gyál 124 nm
Eladó ház Gyál 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8045384
Referenciaszám: 74_dir
Frissítve: 19 napja

Gyál eladó ikerház 4 szobás: 87,9 millió Ft

87,9 millió Ft
708 871 Ft/m²
124 m²
Alapterület
493 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 108 Ft
Második évtől
348 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYÁL KÖZPONTI RÉSZÉN KÉT FRISSEN, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT ÉPÜLET 100+24 M2 TELJES KÖRŰ, IGÉNYES MODERNIZÁLÁS 493 M2 KERT-UTOLSÓ SIMÍTÁSOK TEHERMENTES, AKÁR AZONNALI KÖLTÖZÉS Eladó Gyál kertvárosában, a település abszolút központi részén egy frissen, igényesen és teljes körűen felújított családi ingatlan. A 493 m2 területű telken két épület van, a felújítási munkálatok mindkét épületet érintették. A nagyobbik épület egy 100 m2 lakóterülettel rendelkező, kétszintes, 3 szobás ikerház, a kisebbik épület pedig 24 m2 alapterületű, lakószoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből álló különálló kisház terasszal. Két generáció számára is megfelelő megoldás lehet, de a kisházban vendégeink is remekül elszállásolhatóak. A nagyobbik épület téglaépítésű, beton födémes, lapos tetős, helyiségei az alsó szinten: 1 szoba (nappali), konyha-étkező, fürdőszoba, wc, előtér. Felső szinten 2 szoba, wc, előtér. Ez az épület kombi cirkóval látja el a ház fűtését és meleg víz előállítását. A kisebbik épület szintén téglaépítésű, beton födémes, hűtő-fűtő klíma szolgál, a meleg vizet villanybojler adja. Mindkét épület 10 cm homlokzati szigeteléssel lett ellátva, a kisházon új tető épült. A nagyobbik épület alatt 20 m2 területű pince van. A munkálatok még tartanak, a kertben térkövezett gépkocsi beálló és új kapu készül 1-2 héten belül, valamint a tároló épületet is megfelelő állapotba hozzák hamarosan, ez benne van a vételárban. Az ingatlan környezete rendezett, a közelben buszmegálló, MÁV-állomás, óvoda, iskola, zöldségpiac, Spar és egyéb bolt-üzlet is megtalálható, melyek kényelmes sétával elérhetőek. Az ingatlan tehermentes, a munkálatok végeztével beköltözhető. Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal! Ár: 87.9 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY