Eladó ház Galgamácsa, Kiskút utca 76 nm
Eladó ház Galgamácsa, Kiskút utca 76 nm
Eladó ház Galgamácsa, Kiskút utca 76 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7478330
Referenciaszám: 76-5458
Feltöltve: 18 napja

Galgamácsa eladó ikerház 3 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
631 579 Ft/m²
76 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Galgamácsán természetközeli, különálló ikerház KLÍMÁVAL,KANDALLÓVAL,REDŐNNYEL felszerelve Galgamácsa dinamikusan fejlődő község, melynek Újtelepi részén, igényes családi házakkal beépült aszfaltos utcában kínálunk eladásra egy egymástól teljesen ELSZEPARÁLT IKERHÁZ felet. A két házat csak fedett tároló köti össze. A 750 nm telken két ház épül egymás mögött. Az utcafronti ház netto 64 nm, amerikai konyhás nappali +2 hálószoba, kamra, fürdőszoba, külön wc plusz 24 nm terasz. Bejárata az utcáról nézve a jobb oldalon lesz. Zárt kocsibeálló és kb 100 nm kertrész tartozik hozzá. A hátsó ház elkelt. Mindkét ház azonos műszaki tartalommal kerül átadásra, melyek a következők: -30-as Porotherm tégla, 15 cm Dryvit szigetelés -kombi gázcirkó és padlófűtés -redőny -kandalló -klíma -murvás kocsibeálló -kerítés -durva tereprendezés A kivitelező komoly szakmai munkássággal rendelkezik, rendkívül minőségi, precíz és rugalmas, referencia munkái bármikor megtekinthetőek. Azonnal költözhető! Céges építkezés lévén az újépítésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények felvehetőek. A környék nagyszerű infrastruktúrával rendelkezik, séta távolságra található orvosi rendelő, óvoda, iskola,élelmiszerbolt,posta, játszótér. Budapesttől 35 km-re, az M3-mas kihajtótól 13 percre. Újpest Városkapuig közvetlen buszjárat közlekedik. Autóbuszok 20 percenként indulnak, a háztól 5 perc sétára a buszmegálló. Hívjon a hét bármely napján amennyiben megmutathatom leendő otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
kocsibeálló
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY