Eladó ház Fót 136 nm
Eladó ház Fót 136 nm
Eladó ház Fót 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7369232
Referenciaszám: U0043121
Feltöltve: 19 napja

Fót eladó ikerház 4 szobás: 136 millió Ft

136 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
136 m²
Alapterület
505 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 394 707 Ft
Második évtől
538 659 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív, közkedvelt környezetben, magas színvonalú, új építésű, precíz, minőségi kivitelezésű ikerház Fótligeten eladó. Minél gyorsabban dönt, annál nagyobb mértékben, fogja tükrözni az Ön egyedi ízlését az ingatlan. Az építtető referencia munkákkal rendelkezik a lakóparkon belül, melyeket Ön is megtekinthet. Az ár, szerkezetkész állapotra vonatkozik! A házról: - korszerű, "közel nulla" energetikai - BB - besorolás; - napelem előkészítés; - modern, letisztult, minőségi anyaghasználat, magas műszaki tartalom, - elektromos alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, több légkamrás, hőszigetelt, prémium minőségű fa nyílászárók; - mennyezetbe épített, HELIOS (talajhő-visszanyerős) szellőztetőrendszer előkészítés; - inverteres klíma előkészítés; - gáz-cirkó kazán padlófűtéssel; - tripla hangszigetelés az iker szomszéd felé; - világos, tágas terek két szinten; - földszinten, terasz kapcsolatos, amerikai konyha-étkező és nappali van egy légtérben, így akár nagyobb családi, baráti összejövetelek is kényelmes megtarthatóak; - emeleten, hálószobák és fürdőszoba-wc található, a magán szféra biztosítás érdekében; - saját, nagy méretű privát kert Fótliget: - igazi különlegesség, egy darabka luxus-sziget, az ősfákkal, lényegében csak luxusházakkal beépített lakópark; - megismételhetetlen hangulatú erdős, ligetes jelleg; - különösen családbarát, saját kertészekkel karbantartott, hangulatos park, játszótér; - kültéri kondigépek; - többségében zsákutcákként kialakított úthálózat; - területi elkülönültség; - saját porszolgálat; - rendszeres, zártkörű rendezvények; - aki egyszer meglátja és megismeri ezt a helyet, nagy valószínűséggel bele is szeret; - az itt lakók ritkán költöznek el. Fótliget elérhetősége és ellátottsága kiváló. Budapest közigazgatási határa 4 km, Fót városa 3 km. Az M3-as autópálya legközelebbi lehajtója 3 km, az M0 autóút 2,5 km, az M2-es autópálya 4,5 km távolságra található. Volánbusz megálló közvetlenül a lakópark előtt. Fóti Auchan és Aldi 3,3 km. Az ingatlan megvásárlásához valamennyi állami támogatás (Babaváró, CSOK, CSOK-hitel, Áfa visszatérítés, illetékmentesség) igénybe vehető. A hitelt igénylő érdeklődőinknek, díjmentesen keressük meg, a számukra legjobban megfelelő ajánlatot. Az alaprajzok tájékoztató jellegűek. Az ingatlannal kapcsolatos további kérdés, megtekintési szándék esetén várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Terasz:
24,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hedrich Béla Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hedrich Béla Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY