Eladó ház Érd 96 nm
Eladó ház Érd 96 nm
Eladó ház Érd 96 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8064458
Referenciaszám: HZ036225
Frissítve: 17 napja

Érd eladó ikerház 4 szobás: 79,8 millió Ft

79,8 millió Ft
831 250 Ft/m²
96 m²
Alapterület
290 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 600 Ft
Második évtől
316 066 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érden Fehérvári úton eladásra kínálunk egy 2012- ben épült 96 nm-es ikerház hátsó kertre néző felét.Az ingatlanban a földszinten található:-előtér-fürdő+WC-nappali+étkező-konyha-kamra-az emeletre felmenő lépcső alatti rész praktikusan ki lett alakítva zárt pakoló részéEmeleten:-3 szoba-közlekedő-fürdőszobaMindkét fürdő szobában mosógép csatlakozó megoldott. A földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorral megoldott a fűtés gázcirkón keresztül.Kiépítésre került egy tartalék kémény amibe kandalló vagy kályha is beköthető. 32 Amper áramellátás áll rendelkezésre okos mérővel .A közös udvara  távirányítós nagykapun keresztül lehet beállni ,ahol 4 autónak kényelmes parkolási lehetőség nyílik. Az ingatlanba egy kb 18 nm-es nyitott teraszról lépünk be ami mellett fával, bokorral, virágokkal ültetett kis kert található.Közelben megtalálható: óvoda, iskola, gyógyszertár, pékség, posta, hivatalok, bevásárlási lehetőség. A központ autóval 5 percKözlekedése kiváló: M7, M0, M6 közelben. Buszmegálló az ingatlannal szemben.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petri Csilla Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 575 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petri Csilla Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 575 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY