Eladó ház Eger 103 nm
Eladó ház Eger 103 nm
Eladó ház Eger 103 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7713220
Referenciaszám: 523_ipe
Frissítve: 16 napja

Eger eladó ikerház 3+1 fél szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
960 194 Ft/m²
103 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 033 Ft
Második évtől
391 716 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben, a Pásztorvölgyben épülő lakóparkban, gyönyörű környezetben, ikerházi lakás eladó- beépített, gépesített konyhával! Az ingatlan 2 szintes. AZ ALSÓ SZINTEN fedett gépkocsibeálló, előtér, egy légterű nappali-konyha-étkező, fürdőszoba és fedett terasz kialakítású, saját kertrésszel (370m2). Igény szerint egy plusz szoba kialakítható. A FELSŐ SZINTEN előtér, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba és fedett terasz van. A LAKÓTÉR 103 m2 területű, ezen felül van a 2 fedett terasz és a fedett gépkocsibeálló. A FŰTÉSI RENDSZER hőszivattyús, padlófűtéssel minden helyiségben. AZ ÁR TARTALMAZZA az elektromos redőnyöket, a beépített, gépesített konyhát, étkezőasztalt székekkel, a nappaliban levő kanapét, dohányzóasztallal, valamint a beépített világítást (spotlámpák), a szanitereket és szintenként 1-1 inverteres hűtő-fűtő légkondicionálót. A LAKÓPARKRÓL: 4 db modern, letisztult stílusú, 2 szintes, lapos tetős, szigetelt ikerház épül, 4 ütemben. Az első ütem már elkelt! A lakópark körbekerített. A főkapu és az egyes épületekhez vezető utat lezáró kapu elektromos lesz. A bevezető és a házakig vezető utat közvilágítással az ár tartalmazza. A 2. ütem mindkét lakása leköthető. A burkolatok, szaniterek, a falak színe választható. VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2024. augusztus vége Energiatakarékos, egyedi tervezésű ingatlanok, megbízható, igényesen dolgozó tervező és kivitelező csapattól. (A képek között az 1. ütemben épült, már kész lakásokat bemutató képek is vannak... ) További információkért, műszaki tartalomért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
2
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
világos
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Dr. Borosné Király Andrea Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Dr. Borosné Király Andrea Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY