Eladó ház Dunavarsány 100 nm
Eladó ház Dunavarsány 100 nm
Eladó ház Dunavarsány 100 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8016357
Referenciaszám: HZ097804-4474612
Frissítve: 3 napja

Dunavarsány eladó ikerház 4 szobás: 82,5 millió Ft

82,5 millió Ft
825 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
814 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 436 Ft
Második évtől
326 760 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CsOK szólok! Dunavarsány közkedvelt részén, csendes, nyugodt környezetben, a Naprózsa lakóparkban,ahol újépítésű, modern házak kerültek megépítésre, beköltözésre, egy Új modern otthon várja lakóit. Az ingatlan ikerház, melynek eladó része 100nm, hozzátartozó telekrész 412nm, szerkezet készen várja tulajdonosát aki elképzelései szerint ruházza fel igényinek megfelelő belsővel a 3 szoba+ amerikai konyhás nappalival kialakított otthont. A szobák külön bejáratúak, a szülői hálószobához saját fürdőszoba került kialakításra. Az amerikai konyha nappaliból a kertbe a 36 nm teraszon keresztül tudunk kimenni. Az ikerház elválasztva van a másik féltől, ügyvédi megosztással egymástól függetlenül funkcionálnak. A házak már szigetelési fázisban vannak, 12 cm homlokzati szigetelésse és fehér szürke homlokzati vakolással .Nagy telekrésszel,36nm terasszal autó beállóval, padlófűtéssel es plafonhűtéssel hőszivattyú és napelem kiépítéssel és elektromos redőny előkészítéssel kerülnek átadásra. A parkosított kert kialakításában és gondozásában a fúrt kút a tulajdonos segítségére válhat,A csok és az 5% ÁFA még rendelkezésre áll.Utolsó hajrában ragadja meg Ön is az alkalmat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A++
összkomfortos
csendes
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY