Eladó ház Dunaújváros 91 nm
Eladó ház Dunaújváros 91 nm
Eladó ház Dunaújváros 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7990026
Referenciaszám: M270586
Frissítve: 16 napja

Dunaújváros eladó ikerház 2+1 fél szobás: 50,2 millió Ft

50,2 millió Ft
551 649 Ft/m²
91 m²
Alapterület
332 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 693 Ft
Második évtől
198 828 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaújváros preferált területén kínálok eladásra egy remek adottságokkal rendelkező felújított 332 m2-es területen lévő 91m2-es, ikerház felét! A tulajdonosok értékegyeztetéssel egy két szobás lakást beszámítanak, Békevárosrész előnyben! A Ház falazata kisméretű téglából készült, melynek külsőfalazat szigetelve van (5 cm-15cm), ezután történt a ház színezése is. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, hő leadása radiátorokon történik. Az ingatlanban kialakításra került egy 20 m2-es konyha, étkező, egy nappali 22,5 m2, egy 7,4m2-es fürdőszoba, valamint egy külön WC. A földszinten található még a két szoba, valamint az előszoba és a spájz is. A beton koszorúnak köszönhetően, a padlástér további beépítésére is van lehetőség. Az ingatlanon 2007-ben teljes belső felújítások is megtörténtek: - Új villany és gázvezetékek az egész házban, - Új vízvezeték és csatornarendszer lett kialakítva a ház teljes egészében, Az ingatlanhoz tartozik még egy terasz illetve egy aknás garázs is. Az udvar gyermekek kellemes játszó helye illetve a felnőttek kerti partik rendezésének színhelye is lehet. Igény esetén, ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK-Plusz, Babaváró és OTP-s kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, valamint ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségen. Megtekintésért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
100
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosháziné Csorba Anita Katalin Dunaföldvár Kossuth Lajos utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 703 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosháziné Csorba Anita Katalin Dunaföldvár Kossuth Lajos utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 703 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY