Eladó ház Dabas 140 nm
Eladó ház Dabas 140 nm
Eladó ház Dabas 140 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7962861
Referenciaszám: HZ050010
Frissítve: 16 napja

Dabas eladó ikerház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
850 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
2186 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dabas-Sáriban egy újépítésű, modern, brutto 140 m2-es Ikerházfél!Az ingatlanban belső elrendezése 3 szoba, egy gardrób, fürdő külön WC-vel, egy tágas nappali és egy konyha étkezővel. A ház jelenleg 90%-os elkészültséggel rendelkezik.A beslő desingt: a belső burkolatokat, szanitereket az új tulajdonos a saját ízlése szerint tudja alakítani.A ház melegéről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik padlőfűtésen keresztül, valamint 1 inverteres klíma is felszerelésre kerül.Szerkezetét 30-as téglából építették. A homlokzat 20 cm-es, az aljzat 15 cm-es, a födém, pedig 30 cm-es szigetelést kapott. A tetőtér beépíthető, TERRÁN mogyoróbarna cserépfedést kapott.A nagy nyílászárók elektromos redőnnyel lettek ellátva. Az otthon egy 570 m2-es összközműves telken helyezkedik el. Az udvar teljesen körbekerített, a kerítés építése jelenleg folyamatban van hátul és oldalt sötétbarna trapézlemezzel, elöl, pedig tömörkerítés vpc panelel fog elkészülni. Elektromos kapuval, kaputelefonnal, és riasztóval is felszerelésre kerül. Locsolását fúrt kút segíti. A kocsibeálló és a járda viacolorral fedett.A házhoz közvetlen mellette egy fedett gépkocsi beállót is készítettek, innen megközelíthető a terasz és a pince lejáró is.A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik!Keressen bizalommal elérhetőségeimen, ha kérdései lennének!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Erkély:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rávai Dominika Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rávai Dominika Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 322 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY