Eladó ház Buják 65 nm
Eladó ház Buják 65 nm
Eladó ház Buják 65 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8082867
Referenciaszám: 702600389
Frissítve: 2 napja

Buják eladó ikerház 2+2 fél szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
167 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bujákon egy 65 m2es házat. Az ingatlan ikerház részét képezi. 2+fél szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra található benne. A házba a villany, gáz, víz, csatorna be van vezetve. A nyílászárók fából vannak. A meleg víz ellátást gáz bojler biztosítja, az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, de igény szerint kandallóval is fűthető. Tetőszerkezete fa födém agyag cserép borítással. A ház 1500 m2es telken helyzkedik el, melyn egy kisebb földbe vályt pince is megtalálható. Az ingatlan mellék utcában, központohz közel található, pár percre elérhetőek a boltok, orvosi rendelő, buszmegálló, ovoda, iskola. Ajánlom ezt az ingatlant állandó ott lakásra mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, de befeketetésnek, nyaralónak is kiválló. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ingatlan megtekintés céljából időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY