Eladó ház Bugyi 92 nm
Eladó ház Bugyi 92 nm
Eladó ház Bugyi 92 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7644156
Referenciaszám: HZ085722
Feltöltve: 16 napja

Bugyi eladó ikerház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
759 783 Ft/m²
92 m²
Alapterület
554 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alacsony rezsi?  Új, energiatakarékos otthon?Ne keresse tovább, megtalálta!Budapesttől 25 percre Bugyi csendes aszfaltozott utcájában, kulcsrakész állapotban eladó egy 92m2-es nappali + 3 szobás ikerház, 8 nm-es fedett terasszal 554m2-es saját telken.A két épület egymás mellett helyezkedik el, így mindkét ingatlan az utca felől saját bejárattal rendelkezik, nincs közös bejárat.Szemben állva ez a bal oldali ház.Minőségi alapanyagokkal épülő energiatakarékos kertkapcsolatos, teraszos házak!A terasz szoros kapcsolatot teremt beltér és kert között. Kültér és lakótér egymásba fonódik ebben a modern egyedi otthonban.Otthonosság megteremtése volt a cél, ami a sok üvegfelület, a modern letisztult formavilág ellenére megvalósult.Nem hivalkodó, egyszerűségével mégis elegáns.Gazdag műszaki tartalom, melynek leírása személyes megtekintés után vehető át.Napelemmel, hőszivattyúval igény esetén bővíthető.Megbízható kivitelező, sok referenciával, szép munkával, saját tőkével rendelkezik!Hitelből finanszírozná vásárlását? CSOK állami támogatott hitel? Nálunk nincs lehetetlen! Forduljon hozzánk, Irodánk számos bank és pénzintézet kínálatával várja ügyfeleit, akár kedvezőbb feltételekkel mint az magánszemélyeknek elérhető.Kérje kalkulációnkat és tegyen minket próbára! Mi megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb konstrukciót.Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban várom hívását, nézzük meg együtt leendő új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Erkély:
8,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Erika Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY