Eladó ház Budapest XXII. kerület, Barackos utca 134 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Barackos utca 134 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Barackos utca 134 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7950617
Referenciaszám: 12-4047
Frissítve: 5 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
888 060 Ft/m²
134 m²
Alapterület
381 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Éljen az állami támogatások adta lehetőséggel! ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 134NM-ES, NAPPALI+3 SZOBÁS , MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL, KORSZERŰ IKERHÁZFELET KÍNÁLOK ELADÁSRA A XXII. KERÜLETBEN KITŰNŐ KÖZLEKEDÉSNÉL. A házhoz tartozó telek mérete: 381nm. A telek megosztása már megtörtént. A két épület teljesen el van szeparálva egymástól, csak egy gépészeti helységnél csatlakoznak. Jelenleg már csak az első, utcafronton lévő ház eladó, 381.45m2-es saját telekkel, hivatalos telekmegosztással. A ház bruttó alapterülete 134m2, a hasznos lakótér 103m2. A földszint bruttó 70.88 m2-es: -nappali, konyha, étkező terasz kapcsolattal -mosókonyha, tároló -kamra -WC, zuhanyzó -lépcső -előtér -tároló, gépészeti helység Az emelet bruttó 63.48 m2-es: -3 hálószoba -kádas fürdő+WC -közlekedő, lépcső Az épület főbb tulajdonságai: -Déli-délnyugati tájolás -3 rétegű (48mm-es), Veka softline 82md nyílászárók kívül matt antracit színben -Antracit, szigetelt alu redőnyök, szúnyoghálók -Prefa antracit négyszögletes ereszcsatornák, kör szelvényű lefolyókkal -Prefa p10 bádogozás -4mm-es modifikált bitumenes lemezzel vízszigetelés -15cm-es homlokzati EPS hőszigetelés -Terran Zenit (új verziójú) cserépfedés -23cm-es monolit födém -30cm-es tetőtéri hőszigetelés -Wienerberger Porotherm 30N+F vázkerámia falazat -Wienerberger Porotherm 10N+F belső válaszfalak -Wienerberger Porotherm áthidalók -Korszerű split hőszivattyús fűtési rendszer padlófűtéssel -Impregnált fa tetőszerkezet -Riasztó, kaputelefon, elektromos kapunyitó, klíma, napelem előkészítés -térkövezés tereprendezés, kerítés, külső-belső ablakpárkányok, konnektorok, kapcsolók felszerelve. A vételár nem tartalmazza a hideg-meleg burkolatokat, beltéri ajtókat, csaptelepeket, szaniterek árait, viszont ezek munkadíja benne van a vételárban. A közelben számos szolgáltatás Iskola, Óvoda, Gyógyszertár, Játszótér, Élelmiszerbolt, Buszmegálló és kikapcsolódási lehetőség is elérhető. A kellemes, kertvárosi környezetből autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető a városközpont. Építkezés várható befejezési ideje 2024. A környéken nincs gombapince, sem magasfeszültségű vezeték. A ház jelenlegi állapotában is eladó: 89M Ft-ért! CSOK, állami támogatás, áfa visszaigénylés igénybe vehető. Teljes körű ingyenes hitelügyintézés, azon ügyfeleknek is akik nem a mi adatbázisunkból vásárolnak ingatlant. E-tanúsítvány készítése rövid határidővel. Ügyvédi munka megegyezés szerint, abban az esetben is ha nem nálunk vásárolt ingatlanra szerződne.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
félkomfortos
kocsibeálló
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Tünde Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Tünde Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY