Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet-Szabótelep 70 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet-Szabótelep 70 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet-Szabótelep 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7558090
Frissítve: 11 hónapja

Budapest XX. kerület eladó ikerház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
712 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
210 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erzsébet csendes, zöldben gazdag utcájában eladó egy 50+20 nm-es, 2 szobás, felújított, családi ikerház 210 nm-es telken. A telken található még egy 20 nm-es felújítandó házrész és garázs. A ház 2022-ben lett felújítva hőszigetelt homlokzat hőszigetelt bejárati ajtó fűtés korszerűsítés teljes elektromos hálózat (éjszakai áram is) FI relével, 3x16A (egy új mérőhely 500 eFt), vízvezetékek cseréje. Modern elektromos fűtés minden helységben. A nappaliban egy cserépkályha is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A födémen kőzetgyapot tetőszigeteléssel. A bejárati ajtón belépve balra található az illemhely, szemben a konyha, jobbra a parkettás nappali, majd az ebből nyílik a fürdő és a hálószoba, ablakos gardróbbal. A garázs méreténél fogva tároltárolásra is alkalmas, mellette tároló. Ingatlan állapota kívül: jó állapotú Kilátás: Zöld kert Fényviszonyok: Jó Tájolás: Délnyugat Fűtés: elektromos és cserépkályha Közművek: csatorna, víz, villany Belső magasság: 3 m alatt Komfort: Összkomfortos Parkolás: Önálló garázs, felújítandó Fürdő és WC: külön Kertkapcsolat: Van Ház típusa: Ikerház Közös költség: nincs A 2B villamos megállója pár percre van a háztól, mellyel a Jászai Mari térig közlekedhet, átszállás nélkül elérhetővé téve Budapest XX. kerületéből a Boráros térnél a 4-es és a 6-os villamost, a Fővám térnél az M4-es, a Vigadó térnél az M1-es, a Kossuth Lajos térnél pedig az M2-es metrót. Jó ház, jó helyen, jó áron, szeretettel, jó lehetőségekkel eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
gardrób
terasz
melléképület
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 417 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 417 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY