Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 97 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 97 nm
Eladó ház Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 97 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7974768
Referenciaszám: U0046016
Frissítve: 17 napja

Budapest XX. kerület eladó ikerház 5 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
875 258 Ft/m²
97 m²
Alapterület
130 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ XX. Erzsébeten, csendes mellékutcában egy új építésű ikerház fél! Az ingatlan nettó 97 nm alapterületű - nappali + három hálószobás, belső kétszintes ,dupla terasz és erkély, telken belül saját gépjármű beálló. Műszaki: A ház 30 cm-es téglából épül, 10 cm-es Dryvit szigeteléssel. A nyílászárók korszerű hő és hangszigetelő műanyagból készülnek, 3 rétegű üvegezéssel. Épületszerkezet kialakítása: LEMEZ alap a tervek szerint kerül kialakításra, vasalt betonból. Födémek: földszinti födém: betonfödém, emeleti födém: BETON födém Teherhordó falazat: LEIER vagy Porotherm 30 N + F tégla Az épületben padlófűtés kerül kialakitásra melynek működtetését hőszivattyú vezérli, a hűtésről fain coil rendszer gondoskodik melyet szintén hőszivattyú működtet. A rendszer távolról vezérelhető lesz. A hideg burkolatok: 4500,- a meleg burkolatok: 3500,- ft/ m2 árig választhatóak, segédanyagokkal. EXTRÁK: Riasztó előkészités, elektromos redőny előkészités. Amit nem tartalmaz az ár: konyhabútor, lámpatestek, redőnyök. A fizetési ütemezés egyéni igényekre szabottan megoldott. CSOK igénybe vehető! Átadás: 2024 2.negyedév Igény esetén bankfüggetlen hiteltanácsadó kollégánk több bank ajánlatát összehasonlítva segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, DÍJMENTESEN!!! Környék: Csendes, biztonságos! Közlekedés: 607,608,99,54,55 buszok . Amennyiben további kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
17 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Krisztina Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Krisztina Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY