Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 117 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 117 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 117 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7886250
Referenciaszám: U0045615
Frissítve: 17 napja

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 106,9 millió Ft

106,9 millió Ft
913 675 Ft/m²
117 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 251 Ft
Második évtől
423 402 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A XVII. keületben, (Rákoskeresztúron) 2023-ban épülő új otthon várja leendő tulajdonosát. Vásárolja meg közvetlenül a referenciákkal (munkáinkat szívesen megmutatjuk) rendelkező beruházótól ezt a rendkívül jó elhelyezkedésű ikerházat.A kerület központjához közel található, azonban csendes mellékutcában! A földszinten kényelmes előtér fogad bennünket, ahonnan egy tágas amerikai konyhás nappaliba jutunk . Az épületen belül kapott helyet a garázs, mely az előszobából közvetlenül megközelíthető. A nagy hátsókert felé egy napsütötte terasz kerül kialakításra. Az emeleten három teljes értékű szoba található, az egyik plusz külön gardrób helyiséggel. Mindhárom szobához tartozik erkély, vagy terasz. Ezen a szinten egy nagyobb központi fürdőszoba is található, káddal és dupla mosdóval. Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, mely az alábbiakat tartalmazza: - A fűtés - hűtés és melegvíz ellátást hőszivattyú biztosítja (padlófűtés, mennyezet hűtés) - Külső hőszigetelés /15cm/ - Műanyag nyílászárók, elektromos redőnyökkel - Belső ajtók - Hideg és meleg burkolatok - Festés - Kapcsolók, konnektorok /Schneider/ - Szaniterek csaptelepekkel (Geberit, Grohe) - Napelem előkészítés - Garázsajtó - Elektromos kertkapu(beálló térkövezve) - Kerti csap A jelenlegi állapotban lehetőség van az egyedi igények figyelembevételére. Opcióként rendelhető: - Riasztó - Kamerarendszer - Napelem - Öntözőrendszer - Hővisszanyerős szellőztetőrendszer - Konyhabútor - Terasz árnyékolása További információkért, referenciákért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálvölgyi Patrik Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálvölgyi Patrik Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY