Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 116 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 116 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 116 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7183291
Frissítve: 3 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
991 379 Ft/m²
116 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BERUHÁZÓTÓL! XVII. RÁKOSCSABÁN FEDETT KOCSI BEÁLLÓNÁL ÖSSZEÉRŐ HÁZAK LEKÖTHETŐK! TETŐTERASSZAL! A kerület CSENDES részén kínálunk új építésű CSAK A BEÁLLÓNÁL összeérő teljes kétszintes minimál stílusú ikerházat. MINDKÉT HÁZ IDEÁLIS CSALÁDOSOK RÉSZÉRE, KIVÁLÓ ELRENDEZÉSSEL! Az házak nettó alapterülete 116 nm+ kocsi beálló, nappali+3 szobás 2 fürdőszobás, a hozzá tartozó telekrész 300 nm. Az alsó szint 60,31 nm, tágas amerikai konyhás nappalis, az emelet 55,86 nm 3 szobával A ház fűtéséről Panasonic hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, fan-coil hűtéssel. A ház 30 cm-es Thermostone-ból épül, külső homlokzati szigeteléssel, aljzatban 10 cm, a tetőnél 10 cm PIR hab szigeteléssel, Gealan típusú műanyag külső nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval. Burkolatok 7000-8000 Ft/nm áron, belső ajtók 80.000 Ft/db áron választhatók. A HÁZAK BB ENERGETIKAI BESOROLÁSÚAK! Kulcsrakész ár: 105 M Ft, tetőterasszal 115 M Ft Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni. A VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ CSOK PLUSZ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG IS! Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK Plusz, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére! TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Építés alatt
Fűtés:
Geotermikus
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
terasz
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY