Eladó ház Budapest X. kerület 267 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 267 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 267 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7900141
Referenciaszám: H476282
Frissítve: 19 napja

Budapest X. kerület eladó ikerház 9 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
486 517 Ft/m²
267 m²
Alapterület
709 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosok, összeköltözők, befektetők figyelem, ritka lehetőség! A X. kerület kertvárosi részén, csendes, forgalomtól mentes mellékutcában, kiváló közlekedés és szomszédság mellett, az Őrs Vezér Tértől 15 perc távolságra eladásra kínálok egy kétszintes/ kétgenerációs családi házat egymástól teljesen ELKÜLÖNÍTETT BEJÁRATTAL és lakótérrel! Amit tudni érdemes: - 1992-ben épült, a felső szintet pedig 2015-ben fejezték be és fedett külső lépcsőn keresztül lehet megközelíteni. - A homlokzat 15 cm-es a födém pedig 25 cm-es szigetelést kapott. - Az emeleti és a földszinti részen is gázkazán gondoskodik a fűtésről és a melegvízről. - Az ingatlanhoz tartozik még egy 46 nm-es szerelőaknás garázs és egy 22 nm-es garzonlakás. - Igényes burkolatok, szaniterek, klímák, teraszok, mind-mind a kényelmet szolgálják. - A rezsi 40.000 Ft-ból megvan az egész házra, tehát nagyon kedvező. - Az ingatlan összes nyílászárója hő- és hangszigetelt. - Homlokzatát és lábazatát 8 mm-es hőszigetelés védi a közbenső födémet 5 cm-es hő, és 2 cm-es vastagságú hangszigetelés védi. - Az ingatlan klímával van ellátva, az emeleten 1, a földszinten pedig 2 klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A közelben megtalálható minden, amire a mindennapi életben szükségünk lehet és még több is: SPAR, ALDI, dohánybolt, PENNY, LIDL, Teco,, JYSK, uszoda, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, Árkád, Sugár, Ikea, autószerelő..stb. A csendes környezet ellenére kiváló a közlekedés akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Autóval a Jászberényi út használatával bárhova könnyedén eljuthatunk! Tömegközlekedés: 67, 68, 101/A, 102/A, 195, buszokkal az Őrs Vezér Tér(M) 10 percre, a stadionok(M) 25 percre, Kőbánya- alsó 10 percre és Kőbánya-Kispest (M) 18 percre található. Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Erkély:
7 m²
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matuz Anna Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matuz Anna Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY