Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 137 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 137 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 137 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7933902
Referenciaszám: U0043921-4243576
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó ikerház 5 szobás: 206,9 millió Ft

206,9 millió Ft
1 510 219 Ft/m²
137 m²
Alapterület
260 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 600 477 Ft
Második évtől
819 474 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Aranyhegyen újépítésű ikerházak eladók Óbudán Aranyhegyen, benapozott 1638 m2-es domboldali telken összesen 4 db modern stílusú, hegyre néző, panorámás villaház épül két épületben. Egy épületen belül két különbejáratú ház található, mindegyik házhoz saját kizárólagos használatú kert tartozik. Az ingatlanok külön bejárattal közelíthetők meg a kaputól. A házak csak a garázsnál érintkeznek. Közel nulla energiaigényű, AA besorolású ingatlanok az alábbi energiatakarékos megoldásokkal: három rétegű ablakok, grafitos külső hőszigetelés, mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés, hőszivattyú HMV tárolóval, időjáráskövető felületi fűtés és hűtés szabályozás, a hőmérséklet automatikával vezérelt termosztátok az osztógyűjtőn elhelyezett termoelektromos motorok segítségével tudnak beavatkozni. napelem villanyszerelési előkészítése, a gazdaságos energiafelhasználást H-tarifás mérőóra biztosítja. Extrák: dupla állásos garázs 1-es és 3 as lakások esetében, állandó melegvizet biztosító cirkulációs rendszer, szellőztető rendszer, hatalmas üvegfelületek, üvegfalak Exkluzív belső építészet: Villeroy-Boch szaniterek, Hansgrohe csaptelepek, olasz és spanyol csempeválaszték magas árfekvésben. Környezet: közelben a Csillaghegyi Élményfürdő, strand, óvoda, iskola, lovarda és a Mészkő park, ahol játszótér és számos sportolási lehetőség található. BKV buszmegálló pár perc séta, vonat 10 perc séta, HÉV iránybusszal könnyen elérhető Ügyvédi költség az árban. CSOK, kamattámogatott hitel, illetékmentesség, ÁFA visszatérítés igényelhető.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY