Eladó ház Budapest II. kerület 257 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 257 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 257 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7774636
Referenciaszám: M238877-4404082
Frissítve: 4 napja

Budapest II. kerület eladó ikerház 7+1 fél szobás: 358 millió Ft

358 millió Ft
1 392 996 Ft/m²
257 m²
Alapterület
450 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 039 007 Ft
Második évtől
1 417 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesten, a II. kerületben, Törökvészen, rendkívül jó és frekventált részen, egy több lakásos társasháznak is alkalmas, PANORÁMÁS 4 szintes, ikerház jellegű lakóingatlan, saját használatú kerttel, teraszokkal és autóbeállási lehetőségekkel! Az épület 279,3 m2 lakóterülettel rendelkezik és 66,8 m2 teraszokkal, valamint hátsó terasszal és szép parkosított előkerttel, valamint az alsó szinten dupla állásos garázs is visszaalakítható a beépített lakórészből! A ház napelemmel, több hűtő és fűtő légkondival ellátott. Fűtés és melegvízellátás ház kp.-i gázkazánról megoldott. A lakószobákhoz saját mosdók és vizesblokkok, valamint saját, önálló konyhák is kialakításra kerültek, így akár 4 lakásossá is kialakítható az ikerház! A jelenlegi kialakítás miatt, akár vállalkozásra és kiadásra is rendkívül jól hasznosítható az ingatlan! Parkolásra három autóbeálló is található az előkertben, melyből fedett is kiépítésre került. Az épület elektromos redőnyökkel, kamerarendszer (kint és bent is)kiépített, napernyős fedésekkel ellátott a teraszoknál. Az udvaron locsolórendszer került elhelyezésre. Az épület szigeteléssel ellátott, jó tájolású és napfényes! További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Vevőink részére, minden szolgáltatásunk ingyenes! (Hitel és CSOK ügyintézésben is, szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére!)

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY