Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 228 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 228 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 228 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913401
Referenciaszám: H477050
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó ikerház 5 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
828 947 Ft/m²
228 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kényelmes, kettő vagy egy generációs ház ! II. kerület Széphalom reprezentatív, csendes, teljesen sík utcájában, 260 nm-es ikerházfél eladó. Három lakószinten, négy szoba, két konyha, három fürdőszoba található. Az ingatlanhoz tartozó telek területe 500 nm, mely jogilag és fizikailag is teljesen szeparált az iker szomszédtól, bejárata is külön kapun, külön utcából történik. A ház 1992-ben épült, tulajdonosai 2006-ban felújították, jelenlegi kialakítása két generáció együttélésére is alkalmas. A lakások saját zárt lépcsőházon, külön bejárati ajtón megközelíthetők. Jelenlegi kialakítása: A ház négy szintes, alagsori szint és három lakószinten szintenként 65 nm az alapterület. Alagsori szint: két állásos garázs, mosókonyha, kazánház, gardróbszoba, tároló. Földszint: nappali, konyha, fürdőszoba és teraszkapcsolatos étkező. Emeleti szint: nappali-étkező, amerikai konyha, szoba, fürdőszoba, terasz. Tetőtér: fürdőszoba. és jelenleg egy nagy egy légterű helyiség, amelyben akár három egész szoba is könnyedén kialakítható, Az épület roppant világos, köszönhetően a nagyméretű nyílászáróknak és a kedvező fekvésének. Fűtése, gáz-cirkó, részben padlófűtés. Elektromos garázsnyitó, öntözőrendszer, a földszinten klíma és részben elektromos redőnyök. Mindvégig jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető, minden közműhálózatra csatlakoztatva lett. Tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda gyalogosan pár percen belül található. További információért keressen bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
5 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY