Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7879682
Referenciaszám: H474461
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó ikerház 5 szobás: 272 millió Ft

272 millió Ft
971 429 Ft/m²
280 m²
Alapterület
450 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 789 413 Ft
Második évtől
1 077 317 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
II/a kerületben Budaligeten, csendes zsákutcában, közel a Francia iskolához, kellemes kertvárosi környezetben, 1992-ben épült, folyamatosan karbantartott, felújított, nappali + 4 hálószobás, meghitt, otthonos ikerház eladó. A ház belső tereinek kialakítása során a logikus és praktikus élhető elrendezés volt a legfőbb alapelv, melyet időtálló stílussal párosítottak. A beépített anyagok és a kivitelezői munka magas színvonala gondosságról, odafigyelésről, és minőségről tanúskodik. A lakótér 3 szinten helyezkedik el, minden igényt kielégít, fűtése padló- és radiátor fűtés kombinációja, helyiségei légkondicionáltak. A ház építésze rendkívül nagyvonalúan bánt a terekkel, minden helyiség tágas és méretes. A dél-keleti tájolású, kertkapcsolatos nappali-étkező-konyhán kívül, 3 hálószoba, gardrób helyiség, finn és infra szauna, jacuzzi, illetve a legfelső szinten kialakított önálló fürdőszobás, konyhás stúdió szolgálja az ott lakók kényelmét. A ház teljesen alápincézett, ezen a szinten - melyből közvetlenül megközelíthető a lakótér - kapott helyet a 3 állásos garázs, a wellness rész, borospince, a mosókonyha, a háztartási helyiség, tárolók, és a gépészet is. A 903 nm-es saroktelek teljesen sík, fákkal, örökzöldekkel és díszcserjékkel parkosított, rendkívül intim. Az ikerház másik felének a bejárata a szomszéd utcáról nyílik, a két fél között sem átjárás, sem átlátás nincs. Mind a lakókörnyezete, mind a környék nagyon szerencsés, rendkívül kulturált. Számos művész, neves zenész választotta magának ezt a csendes, a belváros zajától távoli villanegyedet otthonának. Kiváló közlekedés és infrastruktúra, ugyanakkor csend és nyugalom jellemzi a környéket. Kiváló közlekedés és infrastuktúra, ugyanakkor csend és nyugalom jellemzi a környéket, a 157-es busz megállója néhány perces sétával elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
10 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Saru Kriszta Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Saru Kriszta Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY