Eladó ház Budaörs 195 nm
Eladó ház Budaörs 195 nm
Eladó ház Budaörs 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7555869
Referenciaszám: HZ020017
Feltöltve: 16 napja

Budaörs eladó ikerház 5 szobás: 155 millió Ft

155 millió Ft
794 872 Ft/m²
195 m²
Alapterület
440 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 850 Ft
Második évtől
613 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség Budaörsön! Családi ház eladó! 195 négyzetméteres 3 szintes ikerházfél, remek elrendezéssel, hatalmas terekkel várja új tulajdonosát Budaörs-Budakeszi határán, forgalomtól mentes utcában. A földszinten praktikus háztartási helyiség mellett, egy előszoba, egy fürdő, egy szoba és egy gardrób kapott helyet. Az első emeleten fekvésének köszönhetően a hatalmas nappali egész nap világos, a tágas konyhából szép kilátás nyílik a kertre, található még a szinten egy kamra, és egy mellékhelyiség is, a közlekedőből egy hangulatos télikerten keresztül jutunk a kertbe, a kialakított terasznak köszönhetően grillezhetünk, kisebb családi összejöveteleket is tarthatunk kényelmesen. A második szinten 3 szoba, egy hatalmas zuhanyzós, és kádas fürdőszoba, és egy gardrób szoba található. A közlekedőből érhetjük el a padlásteret, lenyitható feljáró segítségével, ami remek pakolási lehetőséget tartogat. A telek szépen karbantartott, fás, gyermekek számára kis játszótérrel berendezett. Az ingatan fűtése jelenleg 2 éve cserélt, modern gáz cirkó kazánnal történik, azonban a 2 gépkocsi számára parkolást biztosító udvari fedett beálló tetejére akár elhelyezhető háztartási napelem rendszer is, melyek jelentős megtakarítást jelenthetnek a rezsiben. Az áramhálózat tekintetében a 3 fázis biztosított. A minőségi alapanyagoknak, és kivitelezésnek köszönhetően, a decemberi gázszámla csupán 36.000 forint (diktálás alapján). Gépkocsival az M0, M1, M7-es autópályák 5 perc, az M6-os autópálya pedig 7 perc alatt elérhető. A közelben számtalan bevásárlási lehetőség található: Stop Shop, Auchan, Tesco, Penny, Interspar, Törökbálinti és Budaörsi bevásárlóközpontok. Remek lehetőség nagy családosok számára, akik a főváros közelsége mellett Budaörs 'kisvárosias' nyugalmára vágynak!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Henke Norbert Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 816 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Henke Norbert Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 816 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY