Eladó ház Balatonkeresztúr 80 nm
Eladó ház Balatonkeresztúr 80 nm
Eladó ház Balatonkeresztúr 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7931567
Frissítve: 1 hónapja

Balatonkeresztúr eladó ikerház 3+1 fél szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
668 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
410 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 271 Ft
Második évtől
211 899 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb kínálatunk a Balaton közelében! Egy 90-es években, első tulajdonostól megépített ikerháznak a felét kínáljuk eladásra. A lakóházként nyilvántartott, 2 szintes, bruttó 80 m2-es, jó állapotban lévő épület alsó részén: tágas 14 m2-es terasz, közlekedő, 3 m2-es konyha, kényelmes 21 m2-es nappali étkezővel, 2 szoba ( 6 m2 és 9 m2), 1 m2-es tároló akár gardróbnak is megfelelő, 2 m2-es fürdőszoba tusolóval és külön mellékhelyiség. Kényelmes belső lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol közlekedő, 2 hálószoba ( 15 m2 és 5 m2) , egy 5 m2-es erkély és egy 2 m2-es fürdőszoba tusolóval és mellékhelyiséggel került kialakításra. A 410 m2-es zöld udvarban kerti csap, valamint egy kellemes árnyékot adó ősfenyőfa is található. Az eredeti állapotban lévő ingatlanban minden közmű megtalálható a gáz kivételével, amely csonkja az udvarban megtalálható. Fűtés jelenleg nincs, ritkán használták az ingatlant. A hő leadása a manapság legtrendibb norvég panelok, vagy villanykazán, vagy akár egy kandalló, de megoldható hűtő-fűtő klíma beépítésével is. Fanyílászárók rolóval felszerelve. A strand pár perces sétára akár a tömegközlekedés. Bevásárlási lehetőség, éttermek is találhatók a közelben. Ha felkeltette érdeklődését egyedi ajánlatunk, ne habozzon hívjon……….most!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások (CSOK Plusz) megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Erkély:
5 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
félkomfortos
komfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
étkező
erkély
terasz
bútorozott
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY