Eladó ház Balatonakali, Vadkörte 97 nm
Eladó ház Balatonakali, Vadkörte 97 nm
Eladó ház Balatonakali, Vadkörte 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7849730
Referenciaszám: 305342
Frissítve: 17 napja

Balatonakali eladó ikerház 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 123 711 Ft/m²
97 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatonakaliban újonnan parcellázott területen egy új építésű ikerház fele, csendes utcában. Vadkörte utca 1. bruttó 97 nm, nettó lakható terület hivatalosan 87 nm, 3 hálószoba, amerikaikonyhás nappali, 2 fürdőszoba, erkély, és hatalmas terasz, medence. A 2022-ben, 30-as téglából épült házban elektromos padlófűtés van, melynek átalánya 8 ezer forint havonta. A teljes rezsi 30 ezer forint. A délnyugati fekvésű ház szigetelt, és klimatizált, a konyha csúcsminőségű gépekkel felszerelt. Minden beépített bútor a vételár részét képezi, a további bútorok megbeszélés kérdése. A kertben fúrt kút van, öntözőrendszer, a gyepszőnyeg 2 hete lett letekerve. Az intim medence a forró nyári napokban kedvelt színtere a kerti partiknak. A fedett teraszon lehetőség van sütögetésre, és pihenésre. A lokáció nagyon jó, a Balaton 200 méterre található, a közelben van bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola. Ajánlom befektetésre, vagy családoknak, akik szeretik a Balatont, a friss levegőt, nyugalmat és a csendet. A közelben remek kirándulóhelyek vannak, Tihany közelsége is rendkívül vonzó. Keszthely 50 kilométerre található. A teraszról kis balatoni panoráma is elénk tárul. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal. Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. szeptember 24. vasárnap Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY