Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszacsege 75 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszacsege 75 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tiszacsege 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7702158
Referenciaszám: 102501
Feltöltve: 18 napja

Tiszacsege eladó hétvégi ház 75 m² alapterületű: 19,7 millió Ft

19,7 millió Ft
262 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 174 Ft
Második évtől
78 026 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszacsegén az üdülőfaluban (a gyógyvízes termálfüfdő mellett) eladóvá vált egy 3 lakásos sorházban, 1+2 félszobás (75 m2-es), tetőteres, tégla építésü, szigetelt, közös telekhasználattal, de külön fedett kocsibeállóval rendelkező ingatlan. Helyiség lista: -Előtér -Konyha -Fürdő-WC. -Étkező -Nappali -Terasz Tetőtér: -2 félszoba -Terasz -Fedett kocsibeálló Müszaki jellemzők: A nappali és a két félszoba padozata laminált parkettás, falai glettelt festettek. Konyha, előszoba, fürdőszoba járólapozva, falai festettek ill.a vizesblokkban csempézettek. Az ingatlan falazata tégla tartó és válaszfalak. Szigetelése 7 cm-es dryvit. A fűtése elektromos kazánnal megoldott, ahol a hőleadók radiátorok. A nyílászárok fa hőszigeteltek. A tető: fafödémes, héjazata zsindely. Környezet: Hajdú-Bihar vármegyében, Tiszacsege üdülőnegyedében a gyógyvízes termálfürdő közelsége miatt igen felkapott üdülőhely. Miskolctól és Debrecentől közel hasonló távolságra fekszik (50-55 km.). Takaros nyaraló, ingatlanok közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Közelben a híres Tiszacsegei Csárda is megtalálható. Az élő Tisza 1 km-re helyezkedik el. Kíváló üdülő és horgász paradicsom. Közlekedés: A távolsági busz ( Debrecen - Tiszacsege) megállója 200-250 m-re megtalálható.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sőti Gyula Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sőti Gyula Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 352 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY