Eladó üdülő és hétvégi ház Szigethalom 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szigethalom 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szigethalom 35 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7997452
Referenciaszám: M271138
Frissítve: 18 napja

Szigethalom eladó hétvégi ház 35 m² alapterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
360 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Szigethalmon nyaraló eladó. - 35 m2 alapterület - 360 m2 telek - tégla falazat, beton alap - fúrt kút, házi vízművel - nagy garázs és terasz A beton alapra épült tégla falazatú ingatlanban nappali, 2 félszoba, fürdőszoba, WC, konyha és terasz található. A közművek közül villany, víz és csatorna a házban, hálózati gáz a telken belül található. Az épület alatt pincegarázs került kiépítésre. Fűtés nincs a házban, de az épületben található kémény lehetőséget ad kályha vagy kandalló kiépítésére. Átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában található, néhány száz méterre a Duna parttól. Az utca végében egy kis erdő húzódik, ahol alkalomadtán erdei állatok is megjelennek. A telek rendezett, körbekerített, néhány gyümölcsfa is megtalálható rajta. A közelben bolt, fodrász, játszótér és több étterem, a város központjában - ami gépkocsival 5 perc alatt megközelíthető - minden további szükséges szolgáltató megtalálható: posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, szabadidő központ stb. Szigethalom a budapesti agglomerációhoz tartozó település, fontos tömegközlekedési csomópont, Budapesttől 12 km távolságra fekszik. Közlekedésre helyközi autóbuszjáratok állnak rendelkezésre több irányba és HÉV járatok (H6) is igénybe vehetők a Budapest-Tököl-Ráckeve vonalon. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1983
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY