Eladó üdülő és hétvégi ház Lesencefalu, Csendes 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Lesencefalu, Csendes 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Lesencefalu, Csendes 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7968002
Referenciaszám: M269028
Frissítve: 16 napja

Lesencefalu eladó hétvégi ház 50 m² alapterületű: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
390 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1791 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 594 Ft
Második évtől
77 234 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatoni panorámás nyaraló Lesencefaluban. A 1600 m2 területű zártkerti ingatlan szőlő és gazdasági épület besorolású. A telek 9,5 méter széles és 177 méter hosszú. A gondozott szőlőben szürkebarát, olaszrizling, sárgamuskotály, chardonnay és csemege fajták találhatóak. A kertből és az épületből páratlan kilátás tárul elénk a Balatonra, a Szigligeti várra és a Badacsony egyedi formájára. A közeli, Lesencefalut Várvölggyel összekötő úton rendszeresen megállnak az autósok, hogy lefényképezzék ezt a lenyűgöző látványt. Az épület 3 szintes, szintenként 30 m2 alapterületű. A pince 3 részre oszlik és betonfödémmel fedett. A könnyűszerkezetes épület földszintjén nappali, konyha és fürdőszoba található. A tetőtérben két hálószoba kapott helyet. Az épület falazatában 15 cm, a tetőben 20 cm, az aljzatban pedig 5 cm vastag szigetelés található. Az épületbe egyfázisú áram van bevezetve (25 A), a víz fúrt kútról biztosított. A fűtés jelenleg kályhával megoldott. Az épület jó állapotú, akár azonnal költözhető. Lesencefalu Veszprém megyében található, mindössze 10 percre a Balatonederics strandjától és Tapolcától. Keszthely és Hévíz is könnyen megközelíthető, mindössze 20, illetve 25 percnyi távolságra. Egy kivételes lehetőség a Balaton nyugalmas és lenyűgöző környezetében! Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY