Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely 20 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8009654
Referenciaszám: M271166
Frissítve: 2 napja

Gyermely eladó hétvégi ház 20 m² alapterületű: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
675 000 Ft/m²
20 m²
Alapterület
1234 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 180 Ft
Második évtől
53 470 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komárom-Esztergom vármegye Gyermely településen külterületi pince présház telekkel eladó! Bemutató YouTube videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=nelzPnCtins Az ingatlan 1234nm-es, Gyermely Macskahegy közkedvelt zártkerti részén található. Tulajdoni lapon zártkert, kert és gazdasági épület szerepel. Kifüggesztés szükséges, de minden ehhez tartozó papírmunkát igény szerint az ügyvéd intézi. Gyümölcsfák és diófa terem a kertben, a szőlők már kivágásra kerültek. A kb 20nm-es présház már felújításra szorul, de a pince jó állapotban van. Villany bevezetése megtörtént meg, 32A rendelkezésre áll .Gáz, csatorna és víz nincs. Későbbi kútfúrásra a felmerést már megtették, az új tulajdonos feladata, ha szeretne vizet. A telekhez aszfaltozott utca vezet fel, majd pár méter murvás úton kell haladni, de 2 utcáról is megközelíthető és amíg felérünk addig is gyönyörködhetünk a kilátásban. Macskahegy elején találjuk a telkünket. A szomszédok kedvesek, szépen művelik a területeket. Az ingatlant azoknak ajánlom, akik szeretik a friss levegőt, tudják gondozni a területet és egy jó közösséghez szeretnének tartozni. Gyermely Budapesttől és Tatabányától fél órára dimbes-dombos környezetben helyezkedik el. A panoráma csodálatos és az ingatlanok gyorsan új gazdára találnak. A falu lakói összetartók, befogadók és barátságosak. Iskola, óvoda, orvos, fogorvos, védőnő, hivatal, bolt és gyógyszertár, posta is üzemel. Tekintse meg az ingatlant és szeressen bele. Minden nap hívhat! Cégünk igény szerint segítséget nyújt adásvételek és hitelek felvételéhez.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
komfort nélküli
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY